25 éves diplomás lány vagyok, két gyerek édesanyja. Most várom 3. babámat. de úgy érzem, ezután sem szeretnék megállni. Valami baj van velem?
Már nem érdekel a hivatásom sem, amiért pedig rengeteget tanultam, úgy érzem, csak a ygermekeim zudják kiteljesíteni az életemet, és nem bírok szabadulni a gondolattól, hogy min. 6 gyreket szeretnék.Félek, hogy ez nem normális már...
Egyébként a férjem meggyőzhető, ő nem lenne akadály!
Én most találtam a kérdésedre,tehát most írok először.Először is nagyon gratulálok!!!!
12-re: Na és eljött már az az érzésed,hogy teljes a Család?
13-ra: Nekem olyan gondolataim támadtak a kérdéseddel kapcsolatban,hogy igazad lehet....Ami nagy szó a számból,ugyanis kb.1 éve jutott csak először eszembe a gyermekvállalás olyan szempontból,hogy szeretném.Pedig már több mint 6 éve Életem Szerelmével élek és Ő többször mondta ezelőtt.25 éves vagyok.Folyamatban van egy főiskola.Most mégis örömmel olvastam a 2014-es híreket,miszerint bevezették a "diplomás gyedet".Felcsillant a szemem,hogyha idén terhes lennék,akkor jogosult lennék rá.Ami kész őrület,hogy ilyen gondolataim támadnak! Érdekes,de úgy érzem,hogy benne vagyok a korban,illetve a legjobb idő ez lenne.A testem is jelez....valóban érdekes ez és nagyon elgondolkodtat a kérdésed.
Szia! Én vagyok megint,az előző válasz írója. Nekem be van állítva ilyen pályázatfigyelő az e-mailemre és a minap,ahogy olvastam a nagycsaládosokra vonatkozó nyaralási pályázatot,eszembe jutottál:).
Itt van: [link]
Sok sikert,szép üdülést!:)
Egyébként izgatottan várom a válaszod,sőt szívesen olvasnék egy rövid áttekintést is a Családotokról,annak kialakulásának történetéről a kezdetektől.Komolyan megihletett a kérdésed.:)
örülök,hogy rátaláltam erre a kérdésre!
nektek pedig sok boldogságot!!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!