Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 éves diplomás lány vagyok,...

25 éves diplomás lány vagyok, két gyerek édesanyja. Most várom 3. babámat. de úgy érzem, ezután sem szeretnék megállni. Valami baj van velem?

Figyelt kérdés

Már nem érdekel a hivatásom sem, amiért pedig rengeteget tanultam, úgy érzem, csak a ygermekeim zudják kiteljesíteni az életemet, és nem bírok szabadulni a gondolattól, hogy min. 6 gyreket szeretnék.Félek, hogy ez nem normális már...

Egyébként a férjem meggyőzhető, ő nem lenne akadály!

2008. ápr. 17. 12:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én most találtam a kérdésedre,tehát most írok először.Először is nagyon gratulálok!!!!

12-re: Na és eljött már az az érzésed,hogy teljes a Család?

13-ra: Nekem olyan gondolataim támadtak a kérdéseddel kapcsolatban,hogy igazad lehet....Ami nagy szó a számból,ugyanis kb.1 éve jutott csak először eszembe a gyermekvállalás olyan szempontból,hogy szeretném.Pedig már több mint 6 éve Életem Szerelmével élek és Ő többször mondta ezelőtt.25 éves vagyok.Folyamatban van egy főiskola.Most mégis örömmel olvastam a 2014-es híreket,miszerint bevezették a "diplomás gyedet".Felcsillant a szemem,hogyha idén terhes lennék,akkor jogosult lennék rá.Ami kész őrület,hogy ilyen gondolataim támadnak! Érdekes,de úgy érzem,hogy benne vagyok a korban,illetve a legjobb idő ez lenne.A testem is jelez....valóban érdekes ez és nagyon elgondolkodtat a kérdésed.

2014. jan. 3. 21:48
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia! Én vagyok megint,az előző válasz írója. Nekem be van állítva ilyen pályázatfigyelő az e-mailemre és a minap,ahogy olvastam a nagycsaládosokra vonatkozó nyaralási pályázatot,eszembe jutottál:).

Itt van: [link]

Sok sikert,szép üdülést!:)

Egyébként izgatottan várom a válaszod,sőt szívesen olvasnék egy rövid áttekintést is a Családotokról,annak kialakulásának történetéről a kezdetektől.Komolyan megihletett a kérdésed.:)

2014. jan. 4. 09:17
 23/23 anonim válasza:

örülök,hogy rátaláltam erre a kérdésre!

nektek pedig sok boldogságot!!:)))

2014. jan. 31. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!