25 éves diplomás lány vagyok, két gyerek édesanyja. Most várom 3. babámat. de úgy érzem, ezután sem szeretnék megállni. Valami baj van velem?
Már nem érdekel a hivatásom sem, amiért pedig rengeteget tanultam, úgy érzem, csak a ygermekeim zudják kiteljesíteni az életemet, és nem bírok szabadulni a gondolattól, hogy min. 6 gyreket szeretnék.Félek, hogy ez nem normális már...
Egyébként a férjem meggyőzhető, ő nem lenne akadály!
Hűű,de régi kérdés!!
Miért emelted ki, kedves kérdező???
Azóta lett még babátok,vagy 3 van, és töprengtek a 4.-en???
Nekünk msot fog születni a napokban a 2. babánk, én max még egyet bavállanék, de a férjem agyára ment a meleg, ő 9-et akar:):):):):)
Igen, tényleg régi kérdés, de én azóta sem változtam e téren semmit.
Nemcsak a 3. babánk született meg időközben, hanem 22 hónap múlva a 4., és ismét 22 hónap múlva az 5. (Ő most 7 hetes).
De én még szeretném azt a bizonyos 6. gyereket is, sajnos egyelőre nem jött el az az érzés, hogy akkor itt most megállunk. Csak akkor szeretnék megállni, ha őszintén érzem, hogy így teljes a család, de ez az érzés még nem jött el. Bár a házunk mérete és persze az anyagiak miatt ugye mindent meg kell gondolni - férjem is a pénz miatt aggódik - , de azért érdekes volt megtalálni ezt a kérdésemet, mondom most is így érzek.
Ja és várom a további véleményeket is, ki hogy gondolkodik, mit érez ezzel a kérdéssel kapcsolatban?
Köszi, ha írtok!
Dejó! gratula!!!
A jogász vagyok, 4. kommentelőd, azt hiszem... Azóta nekünk 2 gyermekünk van 20 hónap korkülönbséggel, fél éves a pici, szeretnénk 3.-at és 4.-et is, én sem érzem, hogy megállnánk. :) A férjem még kitart az 5-nél, az én agyamban a 4 van jelenleg, de nincs kizárva az 5. sem. :)
Majd néhny év múlva újra emeld ki a kérdést, kiváncsi vagyok... :)))
gratulálok :) és hány éves vagy most a 6.babáddal? :)
büszkék lehettek magatokra, jó egészséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!