Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 éves diplomás lány vagyok,...

25 éves diplomás lány vagyok, két gyerek édesanyja. Most várom 3. babámat. de úgy érzem, ezután sem szeretnék megállni. Valami baj van velem?

Figyelt kérdés

Már nem érdekel a hivatásom sem, amiért pedig rengeteget tanultam, úgy érzem, csak a ygermekeim zudják kiteljesíteni az életemet, és nem bírok szabadulni a gondolattól, hogy min. 6 gyreket szeretnék.Félek, hogy ez nem normális már...

Egyébként a férjem meggyőzhető, ő nem lenne akadály!

2008. ápr. 17. 12:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Hűű,de régi kérdés!!

Miért emelted ki, kedves kérdező???

Azóta lett még babátok,vagy 3 van, és töprengtek a 4.-en???

Nekünk msot fog születni a napokban a 2. babánk, én max még egyet bavállanék, de a férjem agyára ment a meleg, ő 9-et akar:):):):):)

2012. aug. 26. 08:09
 12/23 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg régi kérdés, de én azóta sem változtam e téren semmit.

Nemcsak a 3. babánk született meg időközben, hanem 22 hónap múlva a 4., és ismét 22 hónap múlva az 5. (Ő most 7 hetes).

De én még szeretném azt a bizonyos 6. gyereket is, sajnos egyelőre nem jött el az az érzés, hogy akkor itt most megállunk. Csak akkor szeretnék megállni, ha őszintén érzem, hogy így teljes a család, de ez az érzés még nem jött el. Bár a házunk mérete és persze az anyagiak miatt ugye mindent meg kell gondolni - férjem is a pénz miatt aggódik - , de azért érdekes volt megtalálni ezt a kérdésemet, mondom most is így érzek.

2012. aug. 26. 08:55
 13/23 A kérdező kommentje:

Ja és várom a további véleményeket is, ki hogy gondolkodik, mit érez ezzel a kérdéssel kapcsolatban?

Köszi, ha írtok!

2012. aug. 26. 08:57
 14/23 anonim ***** válasza:
Tök jó, gratuuuuuuu!!!!!!!!!
2012. aug. 27. 13:40
 15/23 anonim ***** válasza:

Dejó! gratula!!!

A jogász vagyok, 4. kommentelőd, azt hiszem... Azóta nekünk 2 gyermekünk van 20 hónap korkülönbséggel, fél éves a pici, szeretnénk 3.-at és 4.-et is, én sem érzem, hogy megállnánk. :) A férjem még kitart az 5-nél, az én agyamban a 4 van jelenleg, de nincs kizárva az 5. sem. :)

Majd néhny év múlva újra emeld ki a kérdést, kiváncsi vagyok... :)))

2012. aug. 28. 23:59
 16/23 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hogy álltok a családbővítéssel? Régi a kérdés, de pont ezért jó :)
2014. jan. 2. 23:27
 17/23 A kérdező kommentje:
Tök jó fej vagy, hogy megkérdezted, már a 6. babánk is megszületett - most fél éves.
2014. jan. 2. 23:30
 18/23 anonim ***** válasza:

gratulálok :) és hány éves vagy most a 6.babáddal? :)

büszkék lehettek magatokra, jó egészséget

2014. jan. 3. 13:37
 19/23 anonim ***** válasza:
ja most látom a kérdés dátumát :) 31 év körül vagy? :)
2014. jan. 3. 13:40
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen, igen, 31 vagyok...még 4 napig:)
2014. jan. 3. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!