Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magnézium hiány pótlására...

Magnézium hiány pótlására Magne B6-ot szedjek, vagy Magnosolv-ot?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Hol tartasz a terhességben?

Az elején még jó lehet a sok b6 vitamin is a hányinger ellen, de később már nincs olyan sokra szükség.

A Magnosolvot nem ismerem. Én Magnesii Citricit szedek. Árban és hatásban is nagyon jó. 500 mg.os, receptre egyharmada az ára.

Magne B6-ból egy heti adagom lett volna 1800 Ft, A MAgnesii-ből meg egy havi kb. 800Ft, nagyon nem mindegy. És nem is kell csak napi kettőt lenyelni...

2012. ápr. 13. 10:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is a Magnesii citrici-t szedem, ezt írta fel a dokim!

Nekem 3x2-őt kell szednem!

Ha van lehetőséged felíratni feleannyiba kerül, mint vény nélkül!!

2012. ápr. 13. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Én rossmannos Mg pezsgőtablettát iszok napi egyet. 400mg-os. Most 20as kiszerelést négyszázvalamennyiért vettem.
2012. ápr. 13. 10:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt azért tudnotok kell, hogy a magnézium jobb felszívódása érdekében jó, ha C vitamint is szedtek hozzá, és a magnéziumot nyugalmi időben, pl. lefekvés előtt kell bevenni, a felszívódás miatt.
2012. ápr. 13. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van.mert én vashiányos voltam és magnéziumot kellet szednem C vitaminnal meg B vitaminnal.
2012. ápr. 13. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem csak annyit mondtak, hogy ha a tablettát porítom és vízben oldva veszem be, akkor jobban felszívódik.

első

2012. ápr. 13. 10:24
 7/9 A kérdező kommentje:

6 hetes vagyok

érzem a mg hiány tüneteit: fejfájás,fáradtság, zsibbadás

2012. ápr. 13. 11:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem görcsölgetésre adták (6. héttől szedem), én magne-b6-ot szedek. Nekem az orvos nem márkát mondott, hanem azt, hogy napi hány mg Mg kerüljön a szervezetembe. Ha nagyobb mennyiséget kell beszedned, olyat érdemes választani, aminek magas a Mg tartalma, hogy ne kelljen napi 10 tablettát lenyelni ;) Ha csak kisebb mennyiségű Mg-ra van szükséged, elég egy olyan, ami kevesebbet tartalmaz.
2012. ápr. 13. 12:41
 9/9 anonim ***** válasza:
szia én msot a 22 héten bevéreztem, és magnerotot írt fel a dokim napi 3x1-et 1040 ft receptre! ja és 20 szemes
2012. ápr. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!