Segíteni fog a Duphaston?
Figyelt kérdés
Tegnap töltöttük a 6. hetet, eddig nem volt semmi probléma. Tegnap reggel éreztem, hogy baj lesz. Aztán fél 10-kor elkezdtem pecsételgetni. Gyorsan mentünk az SZTK-ba, ahol 8 mm-es volt a petezsák. De ma reggelre már nem feszül a mellem, és továbbra is vérzek, görcsölgetek!!! SEGÍTSETEK! VAN MÉG REMÉNY???2008. ápr. 17. 11:03
1/16 anonim válasza:
Nagyon-nagyon szoritok Nektek, szedd a Duphastont es fekudj, fekudj, fekudj!
2/16 A kérdező kommentje:
Pihenek! De csak beszélek hozzá, simogatom, hogy maradjon velünk. Félek, hogy már semmi értelme... Másfél év után végre teherbe estem, és csak 1 hétid örülhettünk neki...
2008. ápr. 17. 11:08
3/16 anonim válasza:
Sok ismerősöm volt így és semmi baja nem lett a babának! Én 12 hetesen és 14 hetesen véreztem. Egy ideig nem bíztam már semmiben és senkiben, de már elmúlt teljesen és most minden rendben. Szorítok és is értetek és kitartás! 19 hetes kismama
4/16 A kérdező kommentje:
Vérzett és görcsölt is?????
TÖRTÉNJEN VALAMI CSODA!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. ápr. 17. 11:19
5/16 anonim válasza:
En is igy panikoltam par nappal ezelott,egesz ejjel nappal sirtam,nem tudtam abbahagyni,azt hittem baj van.. felfaztam es tobb napig fajt a hugyholyagom..meg mindig..nagyon feltem1a mellfajasom egyik naprol a masikra mult el es semmit nem ereztem hogy babat varnek..azelott meg vegig hanyinger meg minden..tegnap voltam a dokinal 9 hetesek vagyunk,es lattam hogy a baba szive dobog!!!egy kis foltocska...a gorcsoles nekem is volt azert hittem hogy baj van..nem kell egybol rosszra gondolni!van aki vegig mensizik a terhesseg alatt vagy csak elotte verzik..en ugy latom hogy neked nincs mitol felni...nyugodj meg!boldog babavarast!
6/16 anonim válasza:
Nagyon szorítok neked. Tudom mit érzel, tavaly előtt én is vesztettem el babát 8 hetesen. Feküdj rengeteget, egy tányért se emelj meg. Nyugi, nincs veszve még semmi. Mikor mész újra dokihoz? Ird meg, mi történt.
7/16 anonim válasza:
Az ismerősöm is 5-6 hetes korától vérzrtt, nem kicsit, nem pecsételő vérzéssel, hanem nagyon és sokáig! Teljesen feladta, pedig régóta vártak a babára. Görcsölt is. Vigasztaltk, de nem mert bízni. Most 17 hetes egészséges kismama. Én a későbbi vérzéssel (12,14hét)kórházba töltöttem 1, majd 2 hetet és itthon is csak pihenhettem, de akkor is szurkált, görcsölt. Azt mondták, méllyen fekszik a méhlepény a méhszáj közelében és így érzékenyebb a kissebb mozgásra is, de a babának ettől nincs baja.
8/16 A kérdező kommentje:
Holnap este megyek a saját nő nődokimhoz!!!
RETTENETES EZ AZ ÉRZÉS!!!
2008. ápr. 17. 11:25
9/16 anonim válasza:
Sajnos ezt tényleg csak az tudhatja, aki átélte. Én sem kívánom senkinek. Bízni kell és hinni, hogy semmi baj nem lesz.
10/16 anonim válasza:
NYUGI!!!! Nem lesz baj! 1-2 hét múlva szívhangja is lesz! Ha történt volna valami, akkor már petezsák sem látszana. A tünetek pedig minden nap másak, hol erősek, hol gyengébbek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!