Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem értem!? Többen írták,...

Nem értem!? Többen írták, hogy akinek 2-3 vetélése volt már annak nem kellett a 12. hét környékén elhagynia a hormonpótló gyógyszert (pl. Duphaston) csak 20. hét környékén. Akinek viszont 1 vetélése volt azoknak el kellett hagyni a 12. héten.

Figyelt kérdés
Nem veszi át mindenkinek a 12. hét környékén a méhlepény a működést? Ez miért van így?
2011. márc. 22. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem 4 vetélésem volt és mégis abba kellett hagynom. 12. héttől csökkentettük a mennyiséget és a 14. hétre teljesen abbahagytam. Én utrogestant szedtem.

Én még nem hallottam egyébként ilyet.

2011. márc. 22. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem értem. Bár nekem nem volt vetélésem szerencsére, de többször volt kisebb vérzésem, ezért írták fel a Duphastont. És a 10. héten mondta a dokim, hogy akkor szép lassan visszavesszük a mennyiséget, és így a 12.hétig kellett szednem. Mikor kérdeztem, hogy biztos, ami biztos alapon ne szedjem-e tovább, akkor azt mondta, hogy teljesen felesleges, mert a 12.hét után már nincs értelme.
2011. márc. 22. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem dokifüggő ez a kérdés. Nekem is volt 2 vetélésem és 4 terhességet hordtam ki barnázással. Csak az utolsónál kaptam Duphastont. 12. hétig szedtem. Azt mondta a dokim hogy utána már nincs értelme szedni. Az egyik legjobbhoz jártam.
2011. márc. 22. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!