Az AFP eredményem egyike pozitív lett, csak azt nem tudom mit jelent.21-triszómia kockázatának becslése? Az anya életkora alapján. Félek, hogy valami baja van a babának.
Figyelt kérdés
Ezért a dokim elküldött a Klinikára/debreceni vagyok és 38 éves/ ahol Uh-ra kell mennem és utána genetikára. Mit csinálnak velem? Holnap megyek.2012. ápr. 12. 16:00
11/21 A kérdező kommentje:
Még azt sem tudom fiú e vagy lány:( 12 hetes Uh-n voltam utoljára,kedden töltöttem a 18. hetet.
2012. ápr. 12. 16:53
12/21 anonim válasza:
Akkor ne aggódj feleslegesen, csak a korod miatt kell menned!!! Majd megírod, mit mondtak holnap? Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!!! :)
13/21 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném kérdezni,hogy a magzatvíz hogyan történik? Hüvelyen vagy hasfalon keresztül? Úgy tudom utána pihenni kell a vetélés megelőzése céljából.
2012. ápr. 12. 16:55
14/21 anonim válasza:
Ez teljesen jó.
Nekem az arányom: 21es triszóma: 1:21133hoz :)
15/21 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy hasfalon keresztül történik a magzatvíz mintavétel. És igen, pihenni kell utána a kórházban is, otthon meg azt hiszem kötelező 3 napig a pihenés. Nem szabad szinte semmit sem csinálni, se házimunka, se pakolászás, csak szigorúan a pihenés.
16/21 A kérdező kommentje:
oké majd holnap megírom,mi volt velem a Klinikán. Remélem a legjobbakat. Amúgy a 12 hetes UH-n megnézték a babát/nagyon jó szakértő/minden okés volt akkor vele,sőt láttam 3 d-ben a pofiját is.:) kis kerek fejű,pisze orrú,szép baba volt,azóta down kóróssá alakult volna?:( ez kizárt.
2012. ápr. 12. 17:03
17/21 anonim válasza:
Kifejezetten Down-kór szűrésen voltál? Ahol nézik a tarkóredőt, orrcsontot meg ezeket?
18/21 anonim válasza:
A magzatvízvétel hasfalon keresztül történik, egyáltalán nem fáj, nekem 3 hete volt.
Pihenni kellene, de nekem pici lányom van, sajnos nem tudtam annyit pihenni, de hál istennek nincs baj, a baba jól van.
37 éves vagyok, 3. baba lesz
19hkm
19/21 A kérdező kommentje:
Igen voltam down kór szűrésen mikor 12 hetes voltam,nagy UH-t csináltatott a dokim egy nagyon jó genetikussal. Mindent rendben talált.
2012. ápr. 12. 17:15
20/21 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam genetikai Uh-n,ahol mindent rendben találtak,de az Uh-s csaj azt mondta,hogy genetikai szakrendelésre menjek azért,mert ott tutit mondanak és megnyugszom. Kislányom lesz.:)))tegnap tudtam meg. Szerintetek,ha a 12 hetes Uh is és a tegnapi Klinikai nagy Uh is rendben talált mindent,akkor nem kell aggódnom?
2012. ápr. 14. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!