Neked égett a gyomrod terhesség alatt? Kisfiú, vagy kislány lett?
Figyelt kérdés
Első terhességem vége felé az utolsó hónapban sokat szenvedtem esténként a gyomorégéssel, többen is mondták, biztos kislány, és nő a haja, ezért ég. Végül tényleg kislány lett. Most 17 hetes vagyok, és már most elkezdődött a gyomorégés, párom mondta is, hogy biztos megint kislány lesz(örült is neki:)) Ez csak babona, vagy tényleg van alapja szerintetek?2012. ápr. 12. 13:49
11/16 anonim válasza:
Hugomnak az első terhessége alatt annyira égett, hogy az utolsó 2 hónapban ülve aludt, és hajnalonta még így is jött a sava. Kislány lett, hatalmas hajjal.
Most fiút vár, és ugyanúgy ég a gyomra, a húvéti menüből alig tudott enni, úgy kínozta a sava. Salvus-vizet iszik.
12/16 anonim válasza:
Egyik terhességemnél sem égett a gyomrom, van egy kisfiam és egy kislányom,mind a kettő nagy hajjal született!
13/16 anonim válasza:
Nekem is égett a gyomrom, volt jó pár hét, amíg szinte csak ülve tudtam aludni. Kislányom lett, nagyon kevés hajjal.
14/16 anonim válasza:
Eléggé égett, bár ülve soha nem kellett aludnom és egy kis száraz kenyér/tej után el is múlt, úgyhogy lehet mégsem égett annyira? :) Kisfiú lett, pici hajjal.
15/16 anonim válasza:
Nekem nagyon égett lányom lett...
16/16 anonim válasza:
Az első gyermekem kislány, nem égett a gyomrom. A sógornőmnek viszont nagyon, és nagy hajú kislánya lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!