Különleges és szép fiú nevek?
Figyelt kérdés
Írjatok, mert még nincs fiú nevem!2012. ápr. 12. 12:50
12/18 anonim válasza:
Iván, Álmos, Nataniel, Alexander, Ruben, Gabriel, Aurél,
valami irány? magyaros, külföldi, vezetéknév?
13/18 anonim válasza:
Mátyás, Csaba, Gellért, Zétény, Vajk, Koppány, Solt, Simon.
14/18 anonim válasza:
Dominik, Dorián, Máté, Bence, Benedek, Balázs, Ármin ezek jutottak eszembe.
Én lány névvel nem álltam sehogy, szerencsére fiunk lett.
15/18 anonim válasza:
Mi nagyon meg voltunk lőve a fiú nevekkel :) Végül Zénó lesz a születendő kisfiunk. Apa találta ki, nekem első hallásra annyira nem jött be de annyit mondogattuk, hogy aztán megtetszett nekem is. Más nevet már nem is tudnék elképzelni neki :)
Ezen kívül 1 van ami tetszik nekem, a Levente. Erről a párom hallani sem akart, pedig szerintem szép így is és becézve is.
16/18 anonim válasza:
Nekünk a Dominik és a Bence van talonba. A Bence a férjemnek, a Dominik pedig nekem tetszik. Még nincs megegyezés. De az is lehet, hogy lányunk lesz.
17/18 anonim válasza:
Benett,Diegó,Celesztin,Izidor,Aurél,Dominik,Flórián
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!