A gyakori vizelési inger (terhesség elején) miatt az estéket végig tudtátok aludni vagy kijártatok wc-re?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 11:38
11/15 anonim válasza:
Nekem nemvárt előtt. Vagyis ciklus.hu akkora számolta. De elég rendszertelen és hosszú ciklusok voltak. Aznap teszteltem egy viszonylag halvány pozitívat, de nem olyan volt, hogy úgy kellett nézegetni. Látszott rendesen. Viszont előtte nagyon nagyon sokszor kellett pisilni, Utólag UH alapján 10-14 napra rá. Nemtudom! De nekem ez volt az első!
12/15 anonim válasza:
Mindigis sokat pisiltem - eddig legalábbis azt hittem, hogy ez soknak számít - de most...kb. egy-két hete kezdődött, naponta szerintem 16x is kimegyek!!! este a legrosszabb, lefekvés előtt bármilyen pózban fekszem, folyton inger. Remélem alábbhagy, mert fárasztó kicsit :) de azért megnyugtat, hogy vannak sorstársaim :) 14hkm
13/15 Nikykeeehh válasza:
Sziasztok!! mi 1,5 évig próbálkoztunk a párommal és sajnos nem sikerült a baba volt amikor 3 hetet késett és megjött, így sajnos most sem vagyok benne biztos, hogy terhes lennék, bár vizelési inger nálam sosem volt eddig.. szeptember 11.én jött meg utoljára szóval ma 2 hete, hogy késik, multhét előtt voltam a házi orvosomnál mert én a felfázásra tippeltem, de megvizsgálta a vizeletmintámat és azt monta , hogy minden rendben van, de nem tudja mi az ok. én sem bírom ki , hogy éjszaka ne menjek legalább 2x wc-re. meg nappal van amikor 15 percenként vagy fél óránként ez változó. fáj a mellem is, meg úgy érzem mintha meg akarna jönni, multhéten is fájt a mellem 1-2 napig de elmúlt. most akkor ez mi lehet, lehet, hogy sikerült a babó? :)
14/15 anonim válasza:
Lehet!!! Nekem ez volt a legeslegelső tünet! Holnapra vagyok kiírva, de 5percenként járok pisilni...:/ és nem csak alig alig jön, hanem mintha már órák óta "gyűjtögetném" :D Ha már két hete késik én a helyedben tesztelnák egyet, majd írd meg mi lett!
15/15 Nikykeeehh válasza:
Szia! teszteltem nemrég 1 negatívat, nagyon kétségbe vagyok esve, és még mindig nem jött meg, most akkor ez mi lehet?? tavaly volt olyan, hogy nem jött meg 3 hétig de ilyen nem történt már 1 éve, maximum 2-3 napot szokott késni , nagyon ritkán... úgyérzem én soha nem lehetek terhes.. :( már orvosnál is voltunk, a spermavizsgálat meg volt, csütörtökön megyünk az eredményért, utánna engem vizsgálnak és végre kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!