Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg lehet a 38. hét után...

Tényleg lehet a 38. hét után tüdőszűrőre menni? Mert a védőnő azt mondta el kell mennem és hogy elvileg a 38. hét után már lehet! 38+4 hetes km

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 13:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ezt mondták, mennem is kellett, mentem is :) És semmi baja nem lett a babának:)

de amúgy ez nekem tök új, az első terhességemnél nem volt ilyen..

2009. jún. 18. 13:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Még ezt nem hallottam,hogy menni kell tüdöszürüre terhesen....
2009. jún. 18. 13:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor jó ha nektek se lett bajotok belőle!Azért kell mennem mert a tavalyi eredmény már lejárt.Kedden van tüdőszűrő akkor leszek 39+2 hetes de mi van ha most hétvégén megszülök és nem jutok el tüdőszűrőre.Akkor mi lesz?Mert elég sokat jóslózok stb..bármikor beindulhat a szülés!
2009. jún. 18. 13:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha az első válaszolót leszűrték így nagy pocival, akkor biztos lehet, a röntgen asszisztens biztos tudta, hogy babát vár.
2009. jún. 18. 13:34
 5/14 A kérdező kommentje:
2.nak:Nekem a védőnő mondta hogy el kell mennem mert a kiskönyvbe is beírják voltam e meg az eredményt mert ha nincs meg a tüdőszűrő nem is tudom mit mondott vm.gubanc lesz az a lényeg úgyhogy el kell mennem!
2009. jún. 18. 13:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem kellett mennem...

Kérdezd meg a dokidat,hogy tényleg kell e ??

2009. jún. 18. 13:44
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Én semmiképp se mennék. Ha kell, ha nem. Sokat tanultam a sugárzásokról (szakmám miatt).
2009. jún. 18. 13:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem hallottam. De én sem mennék, ha lehet ha nem, Ha akkor sem lehet menni amikor még csak pár hetes az ember, pedig jóval a tüdő alatt van akkor a baba, de 38 hetesen már ő is látszódhat a röntgenképen...bocsi ha hülyeség, de több sugárzás éri mint mikor még pár milliméter. Nem? Szerintem is a dokiddal beszélj!
2009. jún. 18. 13:49
 9/14 A kérdező kommentje:
oké,köszi akkor megkérdem a dokit is mielött elmegyek!
2009. jún. 18. 13:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem is lejárt a tüdőszürőm és még dolgoztam,a dokim kifejezetten megtiltotta,hogy elmenjek(7 hetes terhes voltam).Terhesség alatt nem ajánlatos menni.Érdekes nekem a védőnő is azt mondta,hogy nem kell menni,nem is kérdezte tőlem soha senki,hogy voltam e.
2009. jún. 18. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!