Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kötelező elmenni az első 12...

Kötelező elmenni az első 12 hétben a védőnőhöz, vagy nem baj, ha csak a 13. héten jutok el hozzá?

Figyelt kérdés

Ugyanis két hétre megyünk nyaralni, és csak a 12. hetem betöltése után érek haza, előtte pedig már nincs időm elmenni...

Úgy értettem a kötelezőt, hogy nem vesztem el a jogomat az egyszeri anyasági segélyre,ugye?

2009. jún. 18. 13:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az első vagyok, nálunk is pecsétel a védőnő egyébként, de nem az ő pecsétje kell az anyaságihoz, hanem a terhesgondozó orvos pecsétje, Aki NEM a magándokim. Mert az ő pecsétjét nem fogadják el, csak a gondozói pecsétet.:/

Idióta egy rendszer, de mindegy.:(

Ez amúgy eddig mindhárom nagyvárosban így volt..csak az egyik helyen a terhesgondozós találkozáskor találkoztam a saját védőnőmmel is, a másik két városban pedig a terhesgondozóban egy orvos volt, meg egy-két stb. tökidegen védőnő vagy asszisztens, akik viszont nem azok voltak mint a körzeti védőnőm...wááá bonyolult..

Mindazonáltal én azért örültem első terhesként mert a védőnők közül 2 normális volt nagyon és sokat segítettek szoptatásban, mérlegkölcsönzésben, baba mama klub felkutatásban ilyen gyakorlati dolgokban amihez a nődoki hozzá se tud szagolni ugyebár...

Szóval sztem adj a védőnődnek egy esélyt, hátha normális és nyersz a dolgon :)

2009. jún. 19. 12:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Elfogadják a védőnői pecsétet is a támpgatáshoz.Nekem a gondozó doki nem is írt még a könyvembe,vsak ad egy papírt hogy megjelentem.

Egyébként a genetikai uh-ra kötelező vinni a kiskönyvet.Már rég el kellett volna látogatnod a védőnődhöz.Csak 20perc havonta.Ennyit ki lehet bírni.

2009. jún. 19. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!