Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félek. Elmult minden tunetem....

Félek. Elmult minden tunetem. Semmi bajom. Ugyerzem mintha nem is lennék terhes. Még a hasam is kisebbnek tunik. Szerintetek lehet valami baj? Tobbi lent

Figyelt kérdés
12 hetes vgayok...eddig minden bajom volt,hanyinger, hányás, émejgés...alhasi huzodás, puffadás...és amiota beleléptem a 12.hétbe, mintha elmult volna minden...semmi bajom...totál ugyérzem mintha nem is lennék terhes...Nektek 12hetesen lehett látni a pocakot?Koszi a választ
2012. ápr. 11. 07:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Az elsőnél nem lehetett vagyis ha lefeküdtem és kilapult a hasam akkor a szeméremdomb felett éreztem, de állva nem látszódott. Viszont nyugi teljesen normális az, hogy elmúltak a rosszulléteid, ez nem jelez bajt. Az is normális, hogy aggódsz :) Egyébként is hamarosan mész vizsgálatra vagy már voltál?
2012. ápr. 11. 07:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mintha én írtam volna a kérdést,pár héttel ezelőtt...(bár nálam hányás nem volt,de émelygés igen,meg kajaundor)azóta én már 19. hétben vagyok és azon kívül,h sokat érzem mozogni a picit,és elkezdett 2 hete nőni a hasam,semmi más tünet!Ja de,bocs...marhán fáj a csontom,talán a medencecsont,de nem tom biztosra...ahogy tágul :) A sok sport átka :) Ne aggódj,teljesen normális,örülj neki,h visszakapod a "régi" magadat!

Üdv!

2012. ápr. 11. 08:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele, és nagyon megijedtem.

De én nemsokára szülök és már visszatértek a tünetek, meg a látványosság is. :D

2012. ápr. 11. 08:09
 4/7 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Biztos azért kisebb mert már nem puffadsz, ez normáslis. Tünetem nekem sincs, 15 hetes vagyok.
2012. ápr. 11. 08:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Én holnap töltöm a 12 hetet és 3 napja nálam is megszűnt minden, hányni nem hánytam csak émelyegtem meg puffadtam sokat.
2012. ápr. 11. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Ó, mintha anno én írtam volna. :) A tünetek a 10-12. héten megszűnnek, ez teljesen normális. A hasad azért kisebb, mert eddig csak a puffadástól volt nagyobb - ennek megszűnése értelemszerűen kisebbé teszi a pocit. Minden bizonnyal a világon semmi baj nincsen. :)

Ha olyan "szerencséd" van, mint nekem 1-2 hét múlva kezdődik az elejéről, és a 20. hétig meg sem szűnik a hányinger, hányás, puffadás... :) De reméljük nem fog már visszajönni és innentől csak gondtalan, felhőtlen babavárás lesz. :)

36 hetes kismama

2012. ápr. 11. 10:06
 7/7 A kérdező kommentje:
CSajok koszonom szépena válaszotokat, akor aztmondjátok h nics okom aggodalomra?...mégegyszer nagyon koszi...megnyugtattatok..eléggé bepánikoltam..komplett ugyérzem h nemis vagyok terhes...De ha valami gond lenne, szerintem akkor jelentkeznének a tunetek, gorcsok meg ilyenek nem?koszike:-)
2012. ápr. 11. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!