Félek. Elmult minden tunetem. Semmi bajom. Ugyerzem mintha nem is lennék terhes. Még a hasam is kisebbnek tunik. Szerintetek lehet valami baj? Tobbi lent
Szia!
Mintha én írtam volna a kérdést,pár héttel ezelőtt...(bár nálam hányás nem volt,de émelygés igen,meg kajaundor)azóta én már 19. hétben vagyok és azon kívül,h sokat érzem mozogni a picit,és elkezdett 2 hete nőni a hasam,semmi más tünet!Ja de,bocs...marhán fáj a csontom,talán a medencecsont,de nem tom biztosra...ahogy tágul :) A sok sport átka :) Ne aggódj,teljesen normális,örülj neki,h visszakapod a "régi" magadat!
Üdv!
Én is így voltam vele, és nagyon megijedtem.
De én nemsokára szülök és már visszatértek a tünetek, meg a látványosság is. :D
Ó, mintha anno én írtam volna. :) A tünetek a 10-12. héten megszűnnek, ez teljesen normális. A hasad azért kisebb, mert eddig csak a puffadástól volt nagyobb - ennek megszűnése értelemszerűen kisebbé teszi a pocit. Minden bizonnyal a világon semmi baj nincsen. :)
Ha olyan "szerencséd" van, mint nekem 1-2 hét múlva kezdődik az elejéről, és a 20. hétig meg sem szűnik a hányinger, hányás, puffadás... :) De reméljük nem fog már visszajönni és innentől csak gondtalan, felhőtlen babavárás lesz. :)
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!