Nagyon el vagyok keseredve 2és fél kg ot híztam már és 10 hetes terhes vagyok! Hogyan állítsam meg ezt, úgy, hogy ne kelljen koplalnom? Ez naagyon sok szerinteteek?
A lanyommal 12. hetig 3 kilot hiztam. Az elso 10 fel is jott nagyon hamar, de a terhesseg vege fele mar nem szedtem fel sokat, 1 kilokat havonta.
Szules utan 1 honappal mar a regi voltam.
Ne aggodj te sem!
Mennyi a kezdő súlyod? Vékony vagy molettebb testalkatú vagy? Mert ez nem mindegy!!
Pl:
Ismerősöm nagyon vékony, összesen 20 kilót hízott, mindegyik terhessége alatt. Semmi felesleg sincs most se rajta!
Én kicsit erősebb alakatú vagyok (nem kövér!!) jelenleg elmúltam 16 hetes terhes és -5kilónál tartok. A fiammal is csak 9 kilót híztam.
Én az 5-ös vagyok. Én sem voltam vékony, én 68 kg-ról indultam, 85D mellbőséggel. No, erre híztam szintén nem keveset, a mellbőségem is olyan 95 E körül volt... Szülés után lement minden felszedett kiló és még azon felül is 10 kg, így cca a 15 éves koromnak megfelelő súlyra fogytam..
Ne agyalj ennyit a kg-on, igyál sok folyadékot, egyél, de lehetőleg ne mértéktelenül, és minden OK lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!