Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szívritmuszavar és terhesség?

Szívritmuszavar és terhesség?

Figyelt kérdés
16 évesen szívritmuszavart állapítottak meg nálam,akkor azt momdták,nem szorul kezelésre,nem szervi eredetű! Most 26 hetes terhes vagyok,és a pulzusszámom az egekben v an, és az ekg-m sem túl jó!holnap megyek kivizsgálásra! Járt már valaki így? Ugye a kisfiamnak nem lehet baja? Köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 10. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos nem tudok neked segíteni, de kérlek, meséld majd el részletesen, mik derültek ki, mit kellett tenned, szedned, stb., mert nekem is ez a problémám és még csak mostanában szeretnénk babát, de most megijedtem, hogy ez is rosszabbodhat terhesség alatt. Ha nem nagy kérés, kérlek mesélj, szerintem mások is érdeklődve olvasnák! Előre is köszi minden infot majd!
2012. ápr. 10. 15:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Amint tudok valami bíztatót,azonnal megírom! Csak nagyon féltem a babámat,ezért írtam ki a kérdést! Remélem nem lesz gond!
2012. ápr. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!