A terhesség elejétől kezdve mindenkinek megnő a melle és feszül is?
Figyelt kérdés
Baj lehet, ha nekem csak a bimbóm érzékeny, az is csak akkor, ha hozzáérek?
5 hetes kismama vagyok
2012. ápr. 9. 13:16
1/5 anonim válasza:
10 hetes vagyok és a mellem nem nőtt és nem is érzékeny.inkább csak nehéznek érzem néha, de mintha most az sem lenne. Mindenki más, más tünetek máskor jelentkeznek.
2/5 anonim válasza:
nem, ez tök egyéni. nekem se volt semmi ilyen az elsőnél.
3/5 anonim válasza:
10 hetes vagyok, második babával és egyáltalán nem nőttek még meg a melleim, de még csak egy kicsit sem érzékenyek! Viszont a hányinger, émelygés, gyomorégés, fejfájás nagyon erős, a nap 24 órájában! Talán most már lassan elmúlik.....
4/5 A kérdező kommentje:
Mikor kezdődtek nálatok ezek a tünetek?
2012. ápr. 9. 20:02
5/5 anonim válasza:
Nekem nagyobb lett a mellem és a mellbimbóm is, egészen a 7. hétig. Onnantól olyan sokat hánytam, hogy fogytam is, és hát a mellem visszafogyott az eredetire. Viszont érzékeny maradt a mellbimbóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!