Mindenkinek faj a melle a terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
most varom a 3ik babamat meg csak a 11ik hetben jarok de mar az 5ik hettol iszonyatosan fajnak,duzzadnak a melleim.nem lehet ez ellen valamit tenni.mar most 2szer nagyobbak mind voltak.Tudom hogy alakulnak att de ilyen gyorsan?ti is igy vagytok vele?2010. jan. 11. 08:26
1/2 anonim válasza:
Nekem például egyáltalán nem fájt az egész terhesség alatt egyszer sem. Viszont, a kolléganőmnek már a kezdetektől nagyon. Meg is nőtt vagy 3 számmal a melle. :-) Sőt, már lassan 2 éves a kisfia, már régen nem szoptat, és még mindig 2 számmal nagyobbak a mellei. Gyanítom, már nem is megy vissza. Szóval szerintem egyénenként változó.
2/2 anonim válasza:
Kb a 3. hónap végéig melltartót sem tudtam hordani annyira fájt, aztán fokozatosan elmúlt a fájdalom és már inkább csak kicsit meg vannak keményedve, de nem fájnak. Nekem is valahogy így volt, mert mikor meg kellett volna jönnie, akkor már annyira fájt, hogy a sírás kerülgetett néha. Szerintem neked is jobb lesz hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!