Ha fiút várok több az esélye az émelygésnek, hányásnak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 10:54
1/9 anonim válasza:
Semmi köze hozzá, a hiedelem szerint a fiúsok inkább sósat, zsírosat kívánnak enni, ez mondjuk nálam bejött.
2/9 anonim válasza:
Semmi köze hozzá, nekem kisfiam lesz, de egyszer sem hánytam, talán 3-4 napig émelyegtem.
3/9 anonim válasza:
Egyszer sem hánytam, nem is émelyegtem. Végig faltam az édességet, csak a gyomrom égett sokat. pici hajú kisfiam lett :)
4/9 anonim válasza:
nem,és a hasforma se dönt:)
7.héttől a 15-16-ig mindennap hánytam,majd az utolsó pár hétben is párszor,hátulról nem látszott,h terhes vagyok(csúcsos hasam volt),mégis egy szép nagylányt szültem:)
5/9 anonim válasza:
Szia, ez csak egy babona, mint ahogy a has formája meg még sok más is... én végig hánytam a 15. hétig, minden reggel. Van hogy most is hányok pedig már 22 hetes vagyok és kislányom lesz! :-)
6/9 anonim válasza:
Én is nagyon hányós voltam az első terhességemnél, ott két kislány volt :) Egyébként úgy tudom, hogy az öröklésnek van nagyobb szerepe, ha anyukád is hányós volt, te is nagy valószínűséggel az leszel. Többes terhesség szintén fokozza (magasabb hcg szint) és állítólagosan inkább lányra utal.
7/9 anonim válasza:
én a 16. hétig hánytam,émelyegtem,utána megszűnt minden,és sósat,savanyút kívántam,az édeset egyáltalán nem,kisfiam lett.
8/9 anonim válasza:
Első két terhességem végig hánytam. Első lány lett. Másodszor ikrek egy fiú, egy lány. Harmadik terhességnél semmi tünet, fiú lett.
9/9 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt, pedig iker fiúknak vagyok az anyukája! Szülés előtt bent feküdtem 3 hetet a kórházban, akkor szinte mindenki fiút várt és senkinek nem volt rosszullétes, hányós időszaka!!! Ez a hallomások szerint a lányokat váró anyukákat érinti. Persze azért vannak kivételek! :) Én nagyon kívántam az édességet, pedig nem vagyok édesszájú, és a fagyi is jöhetett minden mennyiségben. Remélem tudtam segíteni, jó babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!