30 hetes vagyok, válogatjuk a babaneveket. Az alábbiak közül melyik a legjobb a vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Kislány lesz, 10 héten belül megszületik, itt az ideje a névválasztásnak. A vezetéknév Széki. Ezeket szeretnénk: Stefánia, Mirjam, Hanna, Magdolna. Igazából nem tudunk dönteni :) Esetleg tudtok még valami más nevet is, ami illene hozzá, és nem lenne hosszú?2012. ápr. 7. 19:55
1/20 anonim válasza:
Nekem talán a Mirjam tetszene, de a Széki Emília sem rossz, vagy Széki Dorotea ( Doroti, Dotti a becézése! ) Nekem ez a két név tetszik, meg a páromnak is! :) És szerintem a ti vezetéknevetekhez is jól illenek
2/20 anonim válasza:
Szerintem a Magdolna nagyon szép név. Az enyém Johanna lett volna, de aztán kinőtt a kukija... :)
3/20 anonim válasza:
Hú hát nekem ezek közül csak a Magdolna tetszik.
Esetleg Johanna?
4/20 anonim válasza:
Szerintem Hanna vagy Mirjam. Am még az Anna is szép sztem :) (én is Anna vok :D)
5/20 anonim válasza:
Te figyi már, utolsó, van nekem egy klónom, hogy ugyanakkor ugyanazt válaszoljuk de egy az egybe :DDDDDDDDDDD???????!
8/20 anonim válasza:
Mira,Dorina,Petra,Flóra,Szimonetta
9/20 A kérdező kommentje:
20:01 : Jó ötlet! A Johanna nem is jutott eszünkbe :) De láttam már úgy, hogy Joanna ill. Johanna. Lehetne Széki Mirjam Johanna... Széki Magdolna Johanna... Majd választunk :)
2012. ápr. 7. 20:07
10/20 anonim válasza:
Ezek közül a Hanna, de nekem is a Johanna név a kedvenc. Azt is lehet Hannának becézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!