Mik a tapasztalataitok Dóri 4 D ultrahangról?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy milyen benyomásaitok voltak náluk.
www.dori4dultrahang.hu
2012. ápr. 7. 17:00
21/23 anonim válasza:
Sajnos valóban nem volt szívhang, a baba meghalt. De maga az eljárás embertelen. Nem értem miért kellett 20 percig nézniük a testvéreméknek a már nem élő magzatukat, miért kellett ezt az egészet DVD-re írni, valamint miért kellett ezek után még legombolni a vizsgálat díját...??? Azt sem hiszem hogy nem látta előbb hogy nincs szívhang. Az én tapasztalatom az hogy először megnézik hogy a gyereknek van-e szívhangja, lemérik a méreteit és utána kezdődik a babamozi. Ez mélységesen felháborító! Úgyhogy azt ajánlom hogy senki NE menjen ennek a cégnek az UH laborjaiba! Ne járjatok így mint a mi családunk!
22/23 anonim válasza:
Jézusom! Nagyon sajnálom, ami a testvéreddel történt.
23/23 A kérdező kommentje:
úristen, én is nagyon sajnálom ez borzalmas! őszinte részvétem!!..és valóban felfoghatatlan a szonográfus hozzáállása!
2013. okt. 11. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!