Mik a tapasztalataitok Dóri 4 D ultrahangról?
Érdekelne, hogy milyen benyomásaitok voltak náluk.
www.dori4dultrahang.hu
hűű sajnálom :(
mi volt?
én közben voltam és nagyon elégedettek voltunk..
hm érdekes, ez mikor történt egyébként?
velünk tök kedvesek voltak...nem értem..
sajnálom:(
velünk rendesek voltak és a vizsgálat is is tök jó volt, a szonográfus nő is mindent megnézett, megmutatott, jó képeket csinált...
remélem sikerül egy jó helyet találnod ahol szimpatikusabbak lesznek neked!
Nekem határozottan ROSSZ véleményem van róluk.
Nem személyes tapasztalat, de hozzám közel állókkal történt.
Őket a Csillagvárból küldték a Török utcai rendelőbe, az is hozzájuk tartozik.
Kb. 20 percig nézték a babát, a végén a szonográfus "hölgy" kijelentette hogy nem találja a szívhangot. De azért ő úgy gondolta, hogy kiírja DVD-re a halott baba babavideóját és odaadja a szülőknek. Majd közölte, hogy a hirdetésben szereplő 11000 Ft vizsgálati díj mivel vasárnap van, felárral, 14000 Ft. Természetesen anyuka és apuka magukhoz sem tértek a sokkból, hogy nincs szívhang, kérdezték hogy most akkor hova menjenek, erre a a "kedves" asszonyság közölte hogy ne menjenek sehova, úgysem fogadják őket, mivel vasárnap van. Mindez nulla együttérzéssel, a részvét legkisebb jele nélkül történt.
Szerintem felháborító ez az egész eljárás kezdve a halott baba DVDjétől egészen a pénz elkéréséig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!