Első vizsgálatról, ultrahangról mik a tapasztalataitok? Én ma voltam és nagyon csalódott vagyok.
Én szerencsére nem jártam így, de nagyon rossz lehet. Teljesen igazad van, főleg hogy magánrendelés és fizetsz érte. Én tuti keresnék egy másik orvost helyette.
Azért ez ne lombozzon le, örülj a babádnak! És keress egy másik orvost!
Én is csalódott lennék:( De gratulálok a pocaklakóhoz!
Ha legközelebb mész uh-ra szól,hogy mit szeretnél.
Szia!
Sajnálom! Nekünk nagyon nagy élmény volt. Néztük nagyképernyős tv-n, és ahogy egyre jobban ráközelített, már látni lehetett hogy pulzál a kis fél centis embrió, aztán kihangosította a szívverését, megnézte a frekvenciáját és azt is megmutatta. Még egy képet is kaptunk, amin rajta volt a kis fehér foltocskánk.
Gondolom főleg, ha fizettél a vizsgálatért, járt volna ennyi. Nem tudom miért nem mutatta meg legalább...
Legközelebb állj a sarkadra, vagy keress másik dokit.
40 hetes kismami
úgy látszik,hogy akkor én nagyon szerencsésnek mondhatom magam..én nekem ált. az sztk-ban csinálja a doki az ultrahangot,és már a leges legelején megmutatott mindent,hogy mi micsoda...pedíg akkor még én nem is láttam semmit,csak a petezsákot...:) és mióta nem hüvelyi a vizsgálat,azóta minden egyes alkalommal bejöhetett a párom is velem megnézni a picit:)
szóval nekem nincs negatív élményem ezzel kapcsolatban.és hozzáteszem,hogy egy fillért sem adtunk a dokinak..
amúgy biztos,hogy én is csalódott lennék a helyedben,ha így bántak volna velem,mert azért neki tisztában kéne lennie vele,hogy annak,aki még nem látott ilyet,annak mekkora élmény is ez...főleg,hogy ha az első baba lesz...
a továbbiakban kellemesebb vizsgálatokat kívánok,és jó egészséget neked,meg a babának!
üdv.:36+2hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!