Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első vizsgálatról, ultrahangró...

Első vizsgálatról, ultrahangról mik a tapasztalataitok? Én ma voltam és nagyon csalódott vagyok.

Figyelt kérdés
Magánrendelésen voltam, 7 hetes + 2 napos vagyok, ezt a vizsgálat is igazolta. Sajnos nagyon sietett az orvos és nagyon sebtében intézett le, pedig hozzá járok az éves szűrésekre is. Ami a legrosszabb volt hogy meg sem mutatta a monitort, a szívhangot is csak megemlítette hogy ja, igen megvan az is. Eldarálta hogy mikor hová kell még mennem vizsgálatra aztán már szinte lökött is ki az ajtón. Más is járt így? Nem kellene csalódottnak lennem emiatt?
2009. júl. 17. 19:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
az előzőhöz még: van már egy lányom és most vagyok 28 hetes, tapasztalatból írtam.
2009. júl. 18. 11:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a doki így áll a dologhoz már az elején,akkor keress másik orvost.Nekem ez a hozzáállás nagyon nem lenne szimpatikus,és ilyenkor fontos a bizalom.24hetes km
2009. júl. 18. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!