Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Székesfehérváron a Szent...

Székesfehérváron a Szent György korházban fogok szülni. Mit kell vinnem a babámnak és magamnak?

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

köntös, papucs, tisztálkodási szerek, wc papír, ha a párod is bemegy a szülésre, akkor neki papucs és ennivaló. Ezer Ft legyen nálatok különben a párodat nem engedi be (kórházi ruha kell neki) a szülésre!

Kell még bimbóvédő, szoptatós tea, evőeszközök, egészségügyi betét, szoptatós hálóing.

A baba kórházi ellátásához: 1-2 db textilpelenka, popsitörlő, vékony pamut sapka, kesztyű vagy zokni, meg szerintem pár db pelenkát is készítsél be!

Baba hazaadásához: textilpelenka, body v. kising, rugdalózó, kiskabát, pamut sapka, bundazsák v. pólya (évszaknak, időjárásnak megfelelően), takaró, bébihordozó.

Ezeken kívűl kell még a kiskönyved, a laboreredmények, házassági anyakönyvi kivonat v. apasági nyilatkozat, személyi, tb kárnya!

Vihetsz magaddal szőlőcukrot, citromot, kekszet v. csokit!

Remélem tudtam segíteni!

33 hetes kismama

2009. jún. 17. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ezek voltak a táskában! Nekem a szülésznő azt ajánlotta, hogy két táskába pakoljak. Az egyik a szülőszobás másik a kórházi legyen. De amikor megszültél a szülőszobást úőgyan úgy viszed magaddal a szobába mint a kórházit.

Szülőszobás: papucs amiben tudsz fürödni, tusfürdő, törölköző, köntös, wc papír, wc papír ülőke, eldobható bugyi, zokni, zsepi, fényképezőgép, hajgumi, víz, csoki, szőlőcukor, telefon, íratok.

kórházi: pizsama, papucs, zokni, törölköző, melltartó, melltartóbetét, mellszívó, hozzá cumisüveg, mellbimbókrém, nekem kellett bimbóvédő csak ezzel tudtam szoptatni, eldobható bugyi, betét, tejserkentő tea, wc papír és ülőke, fogkrém, fogkefe, pohár, kés, villa, kanál, konyharuha, golyós, telefontöltő, fésű. Én hozattam még be hajszíárított és sampont!

A babának: popsitörlő, textilpelus 3-4 db, kesztyű, pelenkázófeltét, kissapka.

Én még rengetek vízet hozzatam be, és kaját!

Érdemes a táskába rakni egy müanyag dobozt tenni, tetejére egy cimkét ragasztani amin a neved van és majd a szoba számod, mert a hűttőbe ebbe tudod a kajádat betenni./ nekem hoztak be szalámit, májkrémet stb./

A párod ha megy be szülésre akkor kell egy papucs és nekünk még 1000 ft kértek ruhára. most nem tudom mennyi!

A korházi csomagot és a 35 héten pakoltam össze, de már előtte egy hejer kezdtem összeszedni! Vittem még kispárnát is!

A babának a kórházból hazaadásra ruha, hordozó

2009. jún. 17. 13:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nagyon sokat segítettetek. Mostmár legalább tudom hogy kezdjem:)
2009. jún. 17. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!