Székesfehérváron tudtok a kórházban jó szülész-nőgyógyászt ajánlani?
Én tudok egy nagyon jót, bár sokan pont őt nem fogják javasolni, idősebb orosz András, ő az atyaúristen a szülészet-nőgyógyászaton, én még olyan emberrel nem találkoztam, akinél ne ő mondta volna ki a végső szót. Illetve olyan orvossal sem, aki ne azt mondta volna akár magánbetegének megkérdezem orosz főorvos urat, Orosz főorvos úr azt mondta nem.
Úgyhogy én őt ajánlom. Bár van aki nem bírja a stílusát, nekem , úgy, hogy egy fillért nem adtam neki, nem ajánlottam, térden állva törölte le a papucsomról a vért (mert ahogy megnyitotta a sebem elöntött a trutyi), szó szerint és félrelökte a nővéreket, akik kiabáltak, hogy összefogom kenni a padlót és mondta nekik, alkalmaz a kórház takarítónőt.
A másik, akit viszont sokan bírnak és Orosz főorvos is hozzá küldött mikor kellett egy kontrollvizsgálat (mert rossz volt az AFP és mondta nézzen meg egy másik orvos és ha ő sem lát semmit, rendben van), Csetényi doktor úr. Ő fiatal, de nagyon tisztességes.
Húú lányok köszönöm az ajánlásokat. Remélem akkor minden rendben lesz. Még annyit, hogy a kórházban kell őket felhívni, vagy hogyan csináljam annyira béna vagyok. Voltam egyszer a kisebbik lányommal ügyeleten terhesség alatt és egy nagyon kedves fiatal doki volt de nem találom a papíromat és nem tudom a nevét. Azt tudom hogy szemüveges volt és szőkésbarna hajú. Hát ez nem sok.
Mennyit kell fizetni vagy a kórházban nem kell csak a magánrendelőben? Nektek mennyibe került? Előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!