Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hétvégére vagyok kiirva, és...

Hétvégére vagyok kiirva, és még semmi tünetem sincs, mi van akkor ha 40-hétre sincs meg a baba? Nagyon Aggódom irnátok egy pár sort?

Figyelt kérdés
Nem lesz túl nagy,mert arra saccolta a doki!föleg hogy elsö baba,hogy fog menni?félek egy picit!a nagy has befolyásolja a baba méretét?köszönöm
2009. jún. 17. 09:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma vagyok pont 40+0 hetes km és még semmit nem érzek! Kicsit sem érzem h nekem ma kéne szülnöm! :( pedig már jó lenne!

Én már a továbbiakat is megbeszéltem a dokimmal egész 30.áig várnak (persze 2 naponta ctg vizsgálat). úgyhogy még van idő ha a lánykám nagyon nem akar jönni! Nekem is azt mondták amúgy h nem lesz nagy baba max 3000 gr. na ez is majd kiderül! :)

Könnyű szülést :)

2009. jún. 17. 10:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia Sorstars!

En is hetvegere vagyok kirva(szombatra).

Azon kivul h mar hetek ota joslozok es nagyon vizesedek nekem se akar kibujni a draga.Pedig a dokim megmert volna eskudni ra h elobb fogok szulni a kiirtnal.

Aztan mivel nekem oriasi a pocakom mindenki mondogatja h nagy baba lesz(beleertve a dokimat is) de en erre sem adok semmit.

Nagyon nem szeretnem tulhordani,de elhataroztam h nem praktikazom tobbet,mert eddig minden "szules beindito" praktikat kiprobaltam de semmi nem hasznalt.

Ne aggodj,tudni fogja az a baba h mikor jojjon:)

Konnyu szulest es egezseges babat kivanok neked!

2009. jún. 17. 18:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Örömmel irom ezt a pár sort!Mert csütörtökön megszületett a lányom.4.14dkg és 60 cm.természetes úton:)5-óra alatt,és ebböl 2 óra volt fájdalmas!Mindenkinek ilyen szülést kívánok:)
2009. jún. 23. 16:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Gratulálok! jó egészséget az egész családnak!

az egyik válaszoló :)

2009. jún. 24. 09:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Minden jót nektek!

Egy másik válaszoló:)

2009. jún. 24. 09:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!De jo neked!Gratulalok!:)

Az en dragam meg mindig varat magara.

Ha hetfoig nem lesz meg akkor inditanak:(

Jo babazast kivanok neked!:)

40+4 hetes kismami

2009. jún. 24. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!