Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 62 es ruha nagyon nagy egy...

62 es ruha nagyon nagy egy újszülöttre, ha kb 53-55cm el születik?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 16:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagy babának jósolták és a szonográfus azt mondta,hogy lehet kicsi lesz majd az 56 os.Van éppen mindkét méretből,de több a 62 es.Azt viszont én is megfigyeltem pl van 46 os ami megfelel egy 56 nak és van olyan 56 os ami meg hatalmasnak tűnik.
2012. ápr. 6. 09:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Így van. A méretezések között is óriási különbségek vannak. Én mindkettő méretből beszereznék párat, nem sokat. Akkor is lehet már vásárolni, ha itt a baba. És biztosan kaptok ajándékot is anyóstól, anyukádtól, barátoktól. Lehet majd bővíteni a készletet. A csecsemők irtó gyorsan nőnek. Már pontosan nem emlékszem, de talán csak hetekig, max. 1 hónapig jó egy ruha nekik. Sokat ezért nem érdemes szerintem venni. Emlékszem, nekem több rugink is volt, amit úgy nőtt ki a fiam, hogy még egyszer sem volt rajta. Nagyon tudtam sajnálni azokat a kisruhákat.
2012. ápr. 6. 09:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én lányom 60 centivel született és pár nagyobb 56-os ruhát tudtam ráadni az első héten, aztán már csak a 62-eseket. És én is sajnáltam a szép új 56-os ruhákat, amiket kaptunk és már kicsik voltak! :( Most 2 hónap múlva szülök, de van sok 56-os ruhánk is, hátha jó lesz, de azért inkább a 62-essel készülök megint.
2012. ápr. 7. 01:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Jól írjátok, tényleg márkafüggő a méret. Én úgy tapasztaltam, hogy pl. a H&M-es kb. 1 mérettel nagyobb a beleírtnál (bodyk). A Cherokee/F&F/Tesco hosszra stimmel, de általában keresztben szélesebb (főleg a bodyk), de a pólók is szélesek, viszont derékban néha rövidek. C&A bodyk kb. jók a mérethez, viszont a hosszúnadrágoknak mintha rövidebb lenne a száruk. Pl. 92-es cicanadrág jó hosszra a kb. 80 cnetis lányomnak. ALDI-s ruhák is nagyok, kb. 1-2 mérettel nagyobbak. Pl. 62-68-as harisnyanadrág, body simán jó volt a 74-76 centis gyerekeimre.

Nekem koraszülöttek voltak a gyerekeim, ezért mi nem 56-ossal kezdtünk, de kb. 1 hónaposan, amikor 55-57 cm-esek voltak, utána még 2-3 hétig jó volt rájuk az 56-os méret. Az elején sokkal gyorsabban nőnek és növik ki a ruhákat, később azért ez lassulni fog. Ezért nem érdemes az első ruhákból túl sokat bevásárolni, mert nem lesz alkalom feladni rájuk.

2012. ápr. 7. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!