Positiv Anti-E 1:8 eredménye volt valakinek?
Második terhességem és most voltam dokinál. Külföldön élek, itt a praxisban csinálnak mindent, a vérlevételt is.
Most nézem, hogy a kiskönyvembe be van ragasztva hogy antitest vizsgálat anti-e pozitív és pirossal kiemelte a doki. Eddig mindig negatív volt minden ilyen antitest.
Doki semmit nem mondott, ott nem is néztem a kiskönyvbe, de vettek le megint vért, még rá is kérdeztem az aszisztenstöl miért vesz le megint, mert emlékeztem hogy 3x (+a vércukor) vesznek le vért a terhesség alatt, és múltkor vettek le, így most nem kellett volna.
Kérdezte az aszisztens, hogy a doki nem mondta? Mire mondtam, hogy nem. Aztán elment, majd késöbb jött hogy várjak ver levétel. Lányom velem volt, így nem elfoglalt voltam nagyon, és nem kérdeztem rá megint minek, tuti tudják.
De most megijedtem, mert a neten senki semmit nem tud, se a német se a magyar neten, mindenhol írnak össze vissza, hogy mindig vesznek le vért, vagy apát is bevizsgálják. De érthetetlen minden nyelven, hogy most mi a baj, és miért nézik ezt ha még sem baj?
Sajnos nem jött válasz, de reménykedem, valaki tud többet róla.
közben rengeteget utánna olvastam 3 nyelven, és most 1 hónap után 1:16-hoz eredmény jött. Dokim kicsit olyan aki mindenre azt mondja természetes, pedig ez az eredményél már jobban oda szoktak figyelni.
Valakinek tapasztalat?
Kösszi a választ.
ami fura, hogy nekem a családban van gyerekorvos és nögyógyászati aszisztens is és semmit nem tudnak csak azt hogy mit jelent. azt hogy a gyermekere mit okoz vagy rám, arról semmit.
én vérátömlesztést nem kaptam, a gyerekorvos szerint ez a lányomnál lehetett ilyen alcsoportú vér, és azért termel ellenanyagot a szervezetem most.
Sajna a dokim a lányomnál is olyan semmilyen volt, görcsöltem olyan szinten hogy néha egy órát is feküdtem magnéziummal tele nyomva mire megtudtam mozdulni, annyira erös görcseim voltak. (nem fájások, hanem egybe görcs), és ez is normális, nála minden normális, mikor folyamatosan véreztem az is normális volt. habár aztán soha nem lett gond, de valahogy nem megnyugtató egy ember, de ö van legközelebb hozzám, és a lányommal nem akarok a világ végére járni orvoshoz, (meg 30 hetesen nem váltok már).
Nem kell aggódni emiatt. Első babámat várom, soha nem kaptam vért és műtétem sem volt. Nekem C- lett az egyik vörösvértest antigénem. 0 Rh+ a vércsoportom, a fenti eredmény azt jelenti, hogy olyantól kaphatok csak akinek C- antigénje van, mint nekem és csak 37 C0-on. A véradóban annyit mondtak, hogy a 0-ás vércsoportom miatt átjuthat a placentán, ha a babánk nem 0-ás, mint én, hanem A-s, mint az apukája, valószínűleg tovább lesz sárga, mint a többi baba. A babára nézve nem jelent semmi bajt. Amúgy a nőgyógyászt hiába kérdezed, ők nem hematológusok, általában nem tudják ezeket a dolgokat, ezért kérdetem én is a véradóban azt az orvost, aki kiállította a leletet. Nekem is havonta kell mennem.
31 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!