Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? 16 hetes...

Mit csináljak? 16 hetes terhes vagyok és szinte hétről hétre fogyok!

Figyelt kérdés
4,5 kilót fogytam eddig (vagyis a legelső védőnői látogatásom óta, ami a 11. héten volt, konkrétan a terhesség elejétől olyan 6,5 kilót "adtam le"), pedig eszek rendesen és változatosan. Igaz elég szokszor, főleg az elején, rosszul voltam/vagyok, de nem olyan vészesen. Nem lesz ebből baja a babának?
2012. ápr. 4. 11:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is 57kg-val kezdtem, de 4hétig semmi étvágyam nem volt így csak pár falatot ettem muszájból. 54 kg-ra fogytam. Most már majdnem teljesen jó az étvágyam. Bár húst egyáltalán nem bírok enni,pedig kellene. Ezt próbálom pótolni húslevessel.

Remélem többet már nem fogok fogyni. Mert így is vékony vagyok és örültem mikor felhíztam 57kg-ra. (Több tíz ezer ft-omba került ) Én szeretnék annyit hízni ,hogy szülés után kb 60kg legyek.

2012. ápr. 4. 12:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem lesz baja, van, akinek az anyagcseréje így reagál a hormonokra. :)

34 hetes km

2012. ápr. 4. 13:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. 76,5 kg-mal kezdtem októberben. Karácsonykor már 71,7-et mértem.

Most vagyok 25 hetes és most tartok újra a kezdősúlyomnál. (172 cm vagyok, nekem is volt miből fogynom.)

2012. ápr. 4. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!