Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? 16 hetes...

Mit csináljak? 16 hetes terhes vagyok és szinte hétről hétre fogyok!

Figyelt kérdés
4,5 kilót fogytam eddig (vagyis a legelső védőnői látogatásom óta, ami a 11. héten volt, konkrétan a terhesség elejétől olyan 6,5 kilót "adtam le"), pedig eszek rendesen és változatosan. Igaz elég szokszor, főleg az elején, rosszul voltam/vagyok, de nem olyan vészesen. Nem lesz ebből baja a babának?
2012. ápr. 4. 11:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
De hánysz is? Mert hányás mellett, és ha vkinek nincs étvágya az elején, az normális. Én kb. 20. hétig hánytam, és csak onnan kezdtem hízni.
2012. ápr. 4. 11:20
 2/13 anonim ***** válasza:
es van mibol fogynod? vagy eleve vekony voltal. mert 6 kilo leadasa az eleg sok szerintem plane egy vekony nonel. hogy eszel azert. nem hinnem hogy a babanak baja lenne ha van eleg taplalek.
2012. ápr. 4. 11:36
 3/13 anonim ***** válasza:
hánysz is?a védőnő mit mond?
2012. ápr. 4. 11:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Én 13hetes vagyok. A terhességem eleje óta, pont ma mértem magam, 6 kilót fogytam. Mondjuk, van miből. A védönő szerint ez nem vészes, a terhesség elején természetes, a hányás, émelygés, és étvágytalanság miatt.

Egyébként Én nem hányok, rendesen eszek-talán a mennyiségek kevesebbek, és mégis fogytam.

Lehet, hogy később elkezdődik majd a kívánós időszak, igyekszem akkor is odafigyelni.

2012. ápr. 4. 11:38
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem egyszer sem hánytam. És ez az ami kicsit elgondolkoztatott. Van miből fogynom. 170 centi magas vagyok és 85 kiló voltam, mikor teherbe estem, amikor elsőnek voltam a védőnőnél, akkor voltam 83 kiló. És most kicsit kevesebb, mint 79 kilót mutat a mérleg.

A pici jól fejlődik, teljesen megfelel a méretei alapján a korának. Már érzem a mozgását is néha, jó erős baba. :)

2012. ápr. 4. 11:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj, annyira nem voltál vékony alkat, és ha baj lenne, akkor úgy is szólna a védőnő!
2012. ápr. 4. 11:42
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem, nem voltam vékony. :)

Védőnőnél még csak egyszer voltam, amikor 11 hetes voltam. Azóta nem kellett mennem. Majd csak két hét múlva megyek hozzá.

2012. ápr. 4. 11:44
 8/13 anonim ***** válasza:
ha volt/van felesleged es nem is hanysz akkor nem kell aggodni.
2012. ápr. 4. 11:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is fogytam, pedig nem hánytam , jól ette, és 57 kilóval kezdtem a terhességet. Lefogytam 4 kilót, akkor már kicsit megijedtem, de babám nagyon szépen fejlődött. A dokim is mindig megnyugtatott, hogy nyugodjak meg, ő nem lát semmi egészségügyi problémát. A 23. héten kezdtem el hízni végül, de a végéig sem híztam sokat.

Ha még felesleged is volt, akkor szerintem nincs min aggódnod.

A kislányom 3,3 kg-mal született, makk egészségesen.

2012. ápr. 4. 11:48
 10/13 anonim ***** válasza:
* jól ettem
2012. ápr. 4. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!