Mit csináljak? 16 hetes terhes vagyok és szinte hétről hétre fogyok!
Én 13hetes vagyok. A terhességem eleje óta, pont ma mértem magam, 6 kilót fogytam. Mondjuk, van miből. A védönő szerint ez nem vészes, a terhesség elején természetes, a hányás, émelygés, és étvágytalanság miatt.
Egyébként Én nem hányok, rendesen eszek-talán a mennyiségek kevesebbek, és mégis fogytam.
Lehet, hogy később elkezdődik majd a kívánós időszak, igyekszem akkor is odafigyelni.
Nem egyszer sem hánytam. És ez az ami kicsit elgondolkoztatott. Van miből fogynom. 170 centi magas vagyok és 85 kiló voltam, mikor teherbe estem, amikor elsőnek voltam a védőnőnél, akkor voltam 83 kiló. És most kicsit kevesebb, mint 79 kilót mutat a mérleg.
A pici jól fejlődik, teljesen megfelel a méretei alapján a korának. Már érzem a mozgását is néha, jó erős baba. :)
Nem, nem voltam vékony. :)
Védőnőnél még csak egyszer voltam, amikor 11 hetes voltam. Azóta nem kellett mennem. Majd csak két hét múlva megyek hozzá.
Én is fogytam, pedig nem hánytam , jól ette, és 57 kilóval kezdtem a terhességet. Lefogytam 4 kilót, akkor már kicsit megijedtem, de babám nagyon szépen fejlődött. A dokim is mindig megnyugtatott, hogy nyugodjak meg, ő nem lát semmi egészségügyi problémát. A 23. héten kezdtem el hízni végül, de a végéig sem híztam sokat.
Ha még felesleged is volt, akkor szerintem nincs min aggódnod.
A kislányom 3,3 kg-mal született, makk egészségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!