Ti magán orvosnál csináltatjátok meg a Downkór vizsgálatot vagy SZTK alapon?
Csatlakozom a 4. hozzászólóhoz.
Én is győri vagyok. A vizsgálattal teljesen meg voltam elégedve, drága de megéri nagyon, nagyon jó a technika, amivel dolgoznak. Láthatod 4D-ben a picit. Egy élmény...
Nekem azonnal odaadták az eredményt, a vért az első vérvétel alkalmával vették le, azt a központba küldtél. 13+1hetesen voltam UH-n, a vér és UH eredmény alapján egyből választ adtak.
17 hkm
Kedves Kérdező!
Szerintem amire te gondolsz 9000 Ft-ért az csak vérvételt jelent, legalábbis nálunk így volt.
Az ultrahangot a kórházban csinálták meg ingyen, és utána lehetett menni kombinált tesztet csináltatni 9 vagy 11 ezer forintért, attól függően, hogy hova küldik a levett vért. A 9 ezres a Sejtbankos, a 11 ezres pedig az Istenhegyi klinikára megy. Már másnap hívtak is az eredménnyel, és rá pár napra postán is megkaptam.
Ez a kombinált teszt 2 éve még ingyenes volt, nem olyan rég lett fizetős. Egyébként Budapest Szt. Margit kórház, nekem itt csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!