Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Debrecenben az sztk-ban...

Debrecenben az sztk-ban (OTI-ban) a nőgyógyászatra feltétlenül kell időpontot kérni, vagy ha "csak úgy" bemegyek előjegyzés nélkül, akkor is bejutok a dokihoz?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, kapsz így is sorszámot, de persze az előjegyzett beteg az első.Ha szerencséd van nem kell sokat várni.Illetve én már jártam úgy, hogy aznapra már nem kaptam sorszámot egy bizonyos dokihoz.
2012. ápr. 3. 15:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Holnap reggel szeretnék menni, de nem kértem időpontot. Végül is nekem mindegy, hogy melyik dokihoz kapok sorszámot. Vagy meg van határozva, hogy körzet szerint kihez mehetek?
2012. ápr. 3. 15:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja, és hány órától van rendelés? Reggel 8-ra már mehetek?
2012. ápr. 3. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:

szia

én az Otiba járok én csütörtökön megyek ultrahangra 9 hetes kismama vagyok a második babával

te debreceni vagy?

egyébként a információnál ha megmondod hol laksz körzetileg megmondják kihez tartozol.

én Dr Harsányi Ágneshez

az a legtisztább ha holnap reggel 7 :00 ra odamész a felvételi pulthoz a földszinten és elmondod hogy nőgyógyászatra jönnél ők megmondják kihez tartozol az mikor rendel és kaphatsz időpontot vagy sorszámot !

2012. ápr. 3. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!