Normális hogy lelkiismeretfurdalásom van azért, mert szinte minden gyerek ruha, és egyéb kiegészítők öröklöttek/használtak, illetve ami új azt a család segítségével vettük, tehát anyagilag segítettek. Hasonló szitu?
Figyelt kérdés
Nektek nincs hasonló érzésetek?2012. ápr. 3. 14:42
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm pozitív és nyugtató válaszod.... :)
2012. ápr. 3. 15:05
12/15 anonim válasza:
Ne viccelj már. Mi mindketten nagyon jól keresünk a párommal, bármit megvehetnénk, de minek? Úgyis kinövi....
13/15 anonim válasza:
Rengeteg ruhát kaptam én is a rokonoktól. Örömmel használjuk, jókat játszunk, nevetünk bennük. Egyiken sem írja, hogy kapott ruha. Amúgy épp baba-turiból jövök. :))
14/15 anonim válasza:
Engem zavart!
A szüleim nagyon jól állnak anyagilag. Mindent meg is vettek, már a kicsi érkezése előtt.
Sokan mondták,hogy szerencsés vagyok, én viszont úgy éreztem,hogy az ÉN gyerekemnek szeretnék én is venni dolgokat. Nem gond néha egy-egy játék, vagy rugdalózó, de nem mindent.
Szerencsére mi is megtehetjük,hogy megvesszük neki,amit akarunk. Tudom,hogy jószándékkal adják, de én ezzel úgy vagyok, hogy azért vállaltam gyereket felelősséggel,hogy meg tudjam venni neki az alap dolgait legalább.
Megértették és most már csak néha kap ajándékot a babánk!
15/15 anonim válasza:
Nekünk nem élnek a szüleink, túl sok rokonunk sincs. Ismerősöktől kaptunk ruhákat, de vettünk újakat is, a használtak jók lesznek itthonra, meg azok inkább pár hónapos babákra valók. Nekem pont az ellenkezője a bajom, hogy eddig úgy tűnt, hogy senki nem segít a családból. Van egy húgom, nagyon jó a viszonyunk, de eddig 2 db bodyt bírt venni, miközben már most apellál arra, hogy mi minden lesz az övé, ha ő szül. Az itthoni dolgokban sem nagyon akar segíteni (egy közös barátnőnknek fizettem, hogy segítsen nagytakarítani!). Nekem ez baromi rosszul esik, ha ő lenne terhes én már egy csomó mindent vettem volna neki!! Nekem még egy nagymamám van, viszonylag jó nyugdíjjal és semmit nem kaptunk! A férjemnek egy nagybátyja van (van 2 húga, de róluk jobb nem is beszélni), ő viszont nagyon rendes volt, adott pénzt, hogy hozzájáruljon a költségekhez, nem akartuk elfogadni, de azt mondta, hogy vérig sértjük és nekünk is jól jön a hozzájárulás! Szóval én örülnék, ha lenne család, aki segít. Mi már megvettünk nagyon sok mindent és bizony több 100ezer forintunk elment! Szóval szerintem örülj, hogy segítenek, biztos lesz olyan helyzet, amikor majd viszonozni tudod a szívességüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!