Hányinger, hányás, hányás. Már a kimaradt menstruáció napján.
34 hetes km
2012. ápr. 3. 08:50
2/11 anonim válasza:
kisebb szurkálás alhasban, fáradtság, ingerlékenység, sírás-nevetés gyors ütemű váltakozása, megnagyobbodott cickók, de már mindezek előtt valahogy az volt bennem, hogy nem vagyok egyedül, így amikor még elvileg semmit nem érezhettem belőle (szilveszterkor) úgy döntöttem leteszem a cigit. letettem és lám, egy hónappal rá kiderült, hogy valószínűleg karácsonykor fogant a babánk :) érdekes volt.
2012. ápr. 3. 09:02
3/11 anonim válasza:
folyton pisilés érzés de csak épp volt valami.
2.babánál
elsőnél semmi.
2012. ápr. 3. 09:05
4/11 anonim válasza:
Megnövekedett mell, érzékeny mellbimbók, később hányás, hányinger, gyakori pisilés, az éjszaka közepén is. Mivel mindig hason szerettem aludni, ez egyre kényelmetlenebbé vált, már a menstruáció elmaradásának környékén.
2012. ápr. 3. 09:24
5/11 anonim válasza:
Menstruáció kimaradás, barnás pecsét, mellduzzadás és fájdalom, aluszékonyság.
2012. ápr. 3. 09:40
6/11 anonim válasza:
Megnőtt mell, érzékeny bimbók, rettenetes puffadás, sok gyomorsav. A 13. hétre már csak az óriás mellek maradtak.
Ja, és a bőröm olyan ronda lett, hogy a tapasztaltabb kolléganők azonnal tudták, baba van!
2012. ápr. 3. 09:58
7/11 anonim válasza:
iszonyatos mellfájdalom
2012. ápr. 3. 10:22
8/11 anonim válasza:
Elsőnél semmi, csak a kimaradt mensi.
Másodiknál fáztam, pedig soha nem voltam fázós.
23hkm
2012. ápr. 3. 10:38
9/11 anonim válasza:
Én semmit nem éreztem, és szilveszter is volt ráadásul...
majd januárban teszteltem pozit.
Fél éves nagyfiú anyukája
2012. ápr. 3. 10:40
10/11 anonim válasza:
Se, hányinger, se hányás. Csak a mellem fájt és nőtt 12 hétig. Azt hiszem szerencsések közé tartozom :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.