Erti ezt a cukorerteket valaki? Segitenel?
1(ehgyomri):83
2(1 oras):129
3(2 oras):119
Ezt irtak a kiskönyvembe es azzal lettem hazaengedve,h minden oke.Valaki esetleg ismeri ennek a szamitasi modnak a hatarerteket?
Nem, de ha azzal engedtek el, hogy minden rendben, akkor minden rendben! :)
34 hetes km
Az éhgyomri eredményed 83, 1 órával későbbi vizsgálaté 129, ill. 2 órával később 119. Ez biztos?? Ezek nagyon magas értékek. Nem lehet hogy lehagyták a vesszőt a számok közül??
Nekem az éhgyomri 4.7, 2 órával később 7.8 volt és már azzal elküldtek diabetikushoz és kezdhettem a terhes diétát.
Szerintem hiányzik a vessző,és ezek az értékek magasak.Nem akarod megnézetni másik orvossal???
Konkrétan a számokat én sem értem teljesen, de a különbség a 2-es válaszolóval azért van, mert mást néznek. Van egy olyan érték (mmol/l), ami 7 alatt jó és van egy másik, ami mint látjuk két nagyságrenddel arrébb van.
Azt nézd, hogy az első óránál felugrik, a másodiknál viszont már vissza, vagyis az inzulin elkezdte feldolgozni a bevitt cukrot.
Nálad a mértékegység mg/dl, és nem mmol/l
Itt találsz erről bővebben:
Nem tudom, miért ezt használták Nálad...
Ja, és az értékek tényleg szuperek, ha megnézed a táblázatban, amit linkeltem.
MIndegyik értéked a "normális" kategóriába esik, sőt, annak se a felső határa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!