Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erti ezt a cukorerteket...

Erti ezt a cukorerteket valaki? Segitenel?

Figyelt kérdés

1(ehgyomri):83

2(1 oras):129

3(2 oras):119

Ezt irtak a kiskönyvembe es azzal lettem hazaengedve,h minden oke.Valaki esetleg ismeri ennek a szamitasi modnak a hatarerteket?

2012. ápr. 2. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem, de ha azzal engedtek el, hogy minden rendben, akkor minden rendben! :)

34 hetes km

2012. ápr. 2. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Az éhgyomri eredményed 83, 1 órával későbbi vizsgálaté 129, ill. 2 órával később 119. Ez biztos?? Ezek nagyon magas értékek. Nem lehet hogy lehagyták a vesszőt a számok közül??

Nekem az éhgyomri 4.7, 2 órával később 7.8 volt és már azzal elküldtek diabetikushoz és kezdhettem a terhes diétát.

2012. ápr. 2. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Neeeem, a mértékegység más! :)) De tökéletes, az orvosod is elmondta.
2012. ápr. 2. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem hiányzik a vessző,és ezek az értékek magasak.Nem akarod megnézetni másik orvossal???

2012. ápr. 2. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Nnna, még egyszer: itt a kérdezőnek nem mmol/l a mértékegység.
2012. ápr. 2. 22:40
 6/10 anonim ***** válasza:
... hanem mg/dl, ebben az esetben 70-110 között normális az éhgyomri, ami neked tökély, és a többi is.
2012. ápr. 2. 22:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Konkrétan a számokat én sem értem teljesen, de a különbség a 2-es válaszolóval azért van, mert mást néznek. Van egy olyan érték (mmol/l), ami 7 alatt jó és van egy másik, ami mint látjuk két nagyságrenddel arrébb van.

Azt nézd, hogy az első óránál felugrik, a másodiknál viszont már vissza, vagyis az inzulin elkezdte feldolgozni a bevitt cukrot.

2012. ápr. 2. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Nálad a mértékegység mg/dl, és nem mmol/l

Itt találsz erről bővebben:

[link]

Nem tudom, miért ezt használták Nálad...

2012. ápr. 2. 23:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja, és az értékek tényleg szuperek, ha megnézed a táblázatban, amit linkeltem.

MIndegyik értéked a "normális" kategóriába esik, sőt, annak se a felső határa...

2012. ápr. 2. 23:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Külföldön elek,azert hasznalnak masfajta mertekegyseget.Csak egyszerüen kivancsi voltam megis mik a hatarertekek!Akarhogy keresgeltem a neten,semmit nem talaltam. Megegyszer köszönöm a valaszokat!:)
2012. ápr. 3. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!