Több gyermekes anyukák, írnátok tapasztalatot?
Kisfiam most 21 hónapos, pár napja derült ki, hogy újra kismama vagyok. Terveztük a tesót, most mégis félek a dolgotól. (2,5 év lesz közöttük.) Normális ez?
Köszönöm a válaszokat!!!
Normális.
Mire letelik a 9 hónap, szépen hozzászoksz a gondolathoz. :o)
2 gyerekes pocakos
tényleg hozzászoksz a gondolathoz, sőt, nekem a 2. terhesség annyiban nehezebb volt, hogy nemtudtam eleget pihenni, úgyhogy az utolsó hetekben már nagyon szerettem volna, hogy megszülessen a tesó. Persze túlhordtam :)
Bele fogtok rázódni, a kisfiaddal is beszélgessetek majd sokat, hogy mi fog történni veletek. jó babavárást!
Teljesen jó!Nekem 2,5 év különbség van az első három gyerekem között.A harmadik és a negyedik között viszont 7 év van.
Most így áll a felállás.
14,5 12 9 2
Nálunk 20 hónap van a két gyerek között, mikor megcsináltam a tesztet, majdnem szívrohamot kaptam. Nagyon megijedtem,mert terveztük a tesót, csak nem ilyen hamar.
A kisasszony most 4 hónapos, a fiam szeretgeti, eddig minden rendben:)
Nem tudom. Én a negyediket várom, sokszor a nevüket nem tudom, nemhogy a korukat. :)))))
Amúgy normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!