Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet tesizni?

Terhesen lehet tesizni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 20:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha kamuzol, előbb nézz utána, tájékozódj. Itt is olvasgathatsz és akkor rájössz, hogy négy hétnél korábban nem szokott senki orvoshoz menni terhességgel. Ha mégis, akkor UH-ra küldik. Ott kap róla papírt és azzal el kell menni a védőnőhöz. Ez egy hivatalos eljárás. Gyűjts információt akkor te is jobban szórakozol majd.
2012. ápr. 1. 22:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha 4 hétnél előbb voltál dokinál akkor még csak a megvastagodott nyálkahártyát láthatta ami 50% terhességi esély, tehát vagy beágyazódás lesz vag ymeg fog jönni. Kizárt h megállapította 4. hét előtt h terhes vagy...

Ha meg mégtesire jársz, ne ez legyen a legnagyobb problémád, hanem h mit kezdesz egy csecsemővel???!R Hogy mondod el anyádéknak.. van sürgősségi ellátás , miért nem mentél el? 72 óráig megakadályozhattad volna aterhességet? nem az őskorban élünk hogy ezt ne tudná mindenki??? A mi fiatalkorunkban aztán semmi tájékoztatás nem volt, most a csapból is ez folyik és mégis vannak ilyenek??? de miért??? Nem a szexszel kéne kezdeni,hanem felkészülni rendesen a dolgokra!%!!

2012. ápr. 1. 23:13
 13/17 anonim ***** válasza:

4 hetesen tesizhetsz. az azt jelenti, hogy épp most marad ki a mensid, tehát a napokban tesztelt és derül ki, hogy 4 hetes vagy...

én emlékszem, hogy mikor lefeküdtem 17-18 évesen a párommal, védekezés mellett annyira bemeséltem magamnak egyszer, hogy terhes vagyok, hogy még a mensim is késett :D persze utólag elsüllyednék, olyan ciki :D

nem lehet, hogy te is csak ráparáztál?

tényleg azért fura mert már orvosnál is voltál mikor 2 hete lehettél a sráccal, tehát most volt csak a beágyazódás pár napja :O

az orvos még csak megvastagodott nyálkahártyát sem láthatott szerintem :)

2012. ápr. 2. 01:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Foiskolan, egyetemen is van tesi. Nalunk eleg kemeny volt. Az egyik csoporttarsunk egyszer rosszul lett, kiderult, hogy terhes, de titkolni akarta a suliban.
2012. ápr. 2. 07:17
 15/17 anonim ***** válasza:

lehet 6 hetes, mert nem megfelelően számítja a terheségét.

Vagy én vagyok túl jóhiszemű, vagy ti vágjátok rá mindenre, hogy kamu, ha kicsit tudatlanabb a kérdező. Tudom a sok rossz tapasztalat....

Szerintem kérj felmentés, akár háziorvostól, vagy akárhonnan.

Vagy ne erőltesd meg magad, aztán maximum leszidnak, meg beírást kapsz vagy akármi, de szerintem ennyit megér...

2012. ápr. 2. 09:13
 16/17 anonim ***** válasza:
nekem 23 naposak voltak a ciklusaim és lényegében 3 hetesen tudtam,h terhes vagyok:Dokosak:Dmert mutatta a teszt
2012. ápr. 2. 15:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu lenne a kérdező már írt volna. Na jó én mek. Meeeek....
2012. ápr. 2. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!