Terhesen lehet tesizni?
Ha 4 hétnél előbb voltál dokinál akkor még csak a megvastagodott nyálkahártyát láthatta ami 50% terhességi esély, tehát vagy beágyazódás lesz vag ymeg fog jönni. Kizárt h megállapította 4. hét előtt h terhes vagy...
Ha meg mégtesire jársz, ne ez legyen a legnagyobb problémád, hanem h mit kezdesz egy csecsemővel???!R Hogy mondod el anyádéknak.. van sürgősségi ellátás , miért nem mentél el? 72 óráig megakadályozhattad volna aterhességet? nem az őskorban élünk hogy ezt ne tudná mindenki??? A mi fiatalkorunkban aztán semmi tájékoztatás nem volt, most a csapból is ez folyik és mégis vannak ilyenek??? de miért??? Nem a szexszel kéne kezdeni,hanem felkészülni rendesen a dolgokra!%!!
4 hetesen tesizhetsz. az azt jelenti, hogy épp most marad ki a mensid, tehát a napokban tesztelt és derül ki, hogy 4 hetes vagy...
én emlékszem, hogy mikor lefeküdtem 17-18 évesen a párommal, védekezés mellett annyira bemeséltem magamnak egyszer, hogy terhes vagyok, hogy még a mensim is késett :D persze utólag elsüllyednék, olyan ciki :D
nem lehet, hogy te is csak ráparáztál?
tényleg azért fura mert már orvosnál is voltál mikor 2 hete lehettél a sráccal, tehát most volt csak a beágyazódás pár napja :O
az orvos még csak megvastagodott nyálkahártyát sem láthatott szerintem :)
lehet 6 hetes, mert nem megfelelően számítja a terheségét.
Vagy én vagyok túl jóhiszemű, vagy ti vágjátok rá mindenre, hogy kamu, ha kicsit tudatlanabb a kérdező. Tudom a sok rossz tapasztalat....
Szerintem kérj felmentés, akár háziorvostól, vagy akárhonnan.
Vagy ne erőltesd meg magad, aztán maximum leszidnak, meg beírást kapsz vagy akármi, de szerintem ennyit megér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!