Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális folyás?

Ez normális folyás?

Figyelt kérdés
22hetes vok. Nem fáj semmim, jó néha kicsi hasszurkák itt-ott. Tegnap óta időnként mikor wc-zem van egy pici tojás fehér szerű gombostűfejnyi darabka folyásom, ilyen kis trutyis. Szaga nincs és nem bő, csak eddig meg mindig azon aggódtam, hogy mindig vízes volt, most meg ilyen fehér lett. Be fogok már az ilyenektől dilizni. Lehet baci? Menjek dokihoz? Amúgy a babó élénken mozog és jó a közérzetem. Tapasztalatok?Előre is köszi!
2012. ápr. 1. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Dokit kerdezd, itt latatlanban nehez megallapitani barmit is.
2012. ápr. 1. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt. Hasonló nyúlos, mint peteérésnél. Nem volt semmi gond.
2012. ápr. 1. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el orvoshoz hogy megnézze nincs-e fertőzés vagy gyulladás. Te még tehetsz valamit a babádért, én sajna már nem tehettem. -Biztos nincs gond, de nem árt az óvatosság!
2012. ápr. 1. 11:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Szívből sajnálom! Hálég reggel óta meg már nincs az a folyás.
2012. ápr. 1. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!