Mennyi folyás "normális" félidő körül?
A terhesség alatt megnő a folyás mennyisége.
De érdemes megemlíteni dokinak, mert annak ellenére is lehet fertőzésed, ha nem viszket és nem csíp.
Nekem is sok volt a folyásom, de nem fájt, nem viszketett, semmi, és hát a terhesség számlájára írtam, de aztán a doki megvizsgált és inkább írt fel hüvelykúpot. Miután használtam kevesebb lett a folyás, és így sokkal higiénikusabb volt.
Normális,ne aggódj!
Ha nem viszket,nem csíp,nem tűrós állagú,nem sárgás,nem zöld,nem barnás,nem véres,akkor nincs gond!!
Hogy mennyi a normális terhesség alatt? Egyéni adottság.
Nekem a 16. héttől mindig nagyon sok volt- már a terhességek előtti állapothoz képest.
Amit nem árt tudni,hogy a folyás a bacik melegágya. Fontos ilyenkor a fokozott higiénia!! Sokat segíthet,ha nincs alkalmad többször megmosni,akkor intim törlő kendőt használsz,és pamut fehérneműt. A tisztasági betét nem ajánlott,mert akkor nem szellőzik a nemi-szerv.
Arra figyelj oda,hogy ha megemlíted a dokidnak,aki ír fel kúpot,akkor okkal írja fel,ne megelőzés címszóval!!
A kúpok ok nélküli használata tönkre teszi a hüvely természetes védekező rendszerét!!- sajnos tapasztalatból írom!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Sok folyásom volt. A doki nekem is írt kúpot, pedig nem viszkettem. De azt mondta, hogy úgy látja valami nincs rendben. Én ebből nem éreztem semmit, csak hogy baromi sok a folyásom. A kúpot elhasználtam, nekem úgy érzem jót tett.
Mindenképpen beszélj dokival. Szerintem csak úgy viccből nem fog kúpot írni. De persze lehet neked semmi bajod nincs. A bővebb folyás legtöbbször normális terhesség alatt! Viszont a higiéniára tényleg nagyon vigyázz, mert ilyenkor pocakosan az ember fogékonyabb lehet mindenféle hülye fertőzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!