Szerintetek tényleg létezik olyan, hogy valakinek a terhesség alatt rendesen megjöjjön?
Sok helyen lehet olvasni, akik határozottan állítják, hogy ismernek olyat, akikkel ez megtörtént (ez is érdekes, hogy soha nem velük). Szerintetek ez csak "városi legenda"? Mert szerintem a kettő teljesen kizárja egymást.
Ha valaki napokon át erősen vérzik, nem lehet szerintem terhes.
Mindketten a nagymamájukat hozták fel példának. Elhiszem, hogy volt egy kis vérezgetésük, de azt, hogy normális legyen, azt nem, mert ha tudod mi a menstruáció, akkor ez ki van zárva. Az orvos meg ezt tanulja, és aki nekem mondta elég tapasztalt, hogy ismerjen ilyet.
Szerintem sokaknak egyszerűbb azt mondani, hogy menstruáltam, mint hogy vérezgettem.
de függ, hogy alapból milyen a mensije valakinek, mert nekema fog. gátló előtt 3 nap volt, abból 1. nap csak tisztasági kellett, 1 nap rendes vérzés 3. nap alig, estére semmi kb, másnap azért tettem még tisztaságit, mert barnás folyásom volt, de korán sem menzesz,
tehát az igazi vérzésem 1 nap volt, a többi olyan, mint a barnázás, vagy rózsaszínes folyás most....
Igen, én is gondoltam erre, mert nekem is van egy ismerősöm, akinek pontosan ilyen a rendes menstruációja. Tehát, ha neki terhesen "megjön", azaz 1-2 napig vérezget, akkor ő nyugodtan állíthatja, hogy normálisan menstruált.
Köszönöm a válaszod!
Maradjunk annyiban, hogy terhesség alatt normálisan menstruálni nagyon ritka. Általánosságban, ha egy nőnek megjön a menstruációja, akkor nem gondol terhességre.
Engem továbbra is foglalkoztat, hogy ez hogy lehetséges, de a tudományos hátterét nyilván te sem tudod megmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!