Ilyen létezik?! Lent.
Van egy ismerősöm akit nem rég ismertem meg és basszus teljesen ledöbbentem...a nőnek 4 abortusza volt majd szült egy egészséges kisfiút aki most 4 éves és kb. fél éve volt egy egészségügyi kaparása, most pedig megint terhes!!!!
Ennyi műtét után hogyan????
Mi meg fél éve próbálkozunk és semmi..:(
Ez a nő meg..áhh..:(
Van ilyen, aki pedig szeretne, mert minden vágya egy gyermek, és nem akarja elvetetni, vagy nem jön össze, vagy elmegy a babája. :-( Ilyenkor mondom, hogy az élet igazságtalan.
Ma volt a tv-ben egy lány, mert pont az abortuszról volt szó, nem akarok hülyeséget mondani, de vagy 2-3 abortusza volt már, és a következőre várt, meg egy gyerek is van már.
Bosszantó és nagyonnagyon szomorú. De van ilyen sajnos.
Találtam neked valamit, nézd meg és kérdezz rá esetleg a kiírótól, ha úgy gondolod.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Egyiknek áldás, a másiknak átok...
Volt egy ismerősöm, aki saját elmondása szerint akkor is teherbe esett, ha csak ránézett egy pasi. Az első gyereke is úgy fogant meg, hogy mellette próbált szedni valami fogamzásgátlót, de nem bírta a szervezete, és a terhességet későn vette észre, mert még 3-szor megjött neki a szokott időben.
Mi is évekig próbálkoztunk, mire sikerült teherbe esnem, de nem irigylem azokat a nőket, akiknek meg állandóan azért kell küzdeniük, hogy nehogy megint terhesek legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!