Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hkm vagyok létezik olyan...

34 hkm vagyok létezik olyan hogy a hasamon látom ahogy veszi a levegőt a babám?

Figyelt kérdés
Olyan ütemben mozog a hasam bal oldalon mintha levegőt venne. Nem tudom hogy mi lehet ez amikor oda teszem a kezem kicsit megsimitom akkor abba haggya. Vmikor már szinte kellemetlen annyira kifesziti a hasamat és olyanokat rúg. Más is van igy???
2012. febr. 7. 14:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem érezheted, ahogy a levegőt veszi, mivel a köldökzsinóron keresztül kapja. Azt érzed csak, ahogy ficánkol, mivel már kicsi neki a hely.
2012. febr. 7. 14:33
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Még nem használja a tüdejét légvételre, azt majd születés után. Most még a köldökzsinór ad neki mindent amire szüksége van.
2012. febr. 7. 14:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Levegőt vesz? Ohhh
2012. febr. 7. 14:34
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Ugye nem gondolod komolyan hogy a magzatod levegöt vesz oda bent? és honnan kerül be a levegö?

A levegöt te veszed amiböl a tüdöd kiválasztja az oxigént és ez a köldökzsínoron keresztül eljut a gyermekhez. Tüdöjét nem használja, ezért fontos a születésnél az elsö levegövétel akkor kezd el ELÖSZÖR levegöt venni.

Amúgy pulzálhat maga a köldökzsinór is, de lehet csak egy izomremegés, vagy a baba pl apró ütemes mozgása. rengeteg dolog lehet, de levegöt hidd el nem vesz még.

2012. febr. 7. 14:35
 5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. néha még olyat is érzek mintha remegne vagy nem is tudom az mitől van???
2012. febr. 7. 14:37
 6/15 A kérdező kommentje:
bocsika nem ugy akartam irni hanem olyan mintha levegőt venne ahoz hasonlo a mozgás:)
2012. febr. 7. 14:38
 7/15 anonim ***** válasza:

esetleg azt érzed,hogy csuklik?!

Nekem látványosan pulzált a hasam a 33. héttől,de az a saját ütőerem pulzálása volt:)ahogy a baba egyre jobban nyomta "kifelé"..

Levegőt csak a megszületése után vesz....

2012. febr. 7. 14:39
 8/15 anonim ***** válasza:
remegést jól érzed, a fejletlen idegrendszer okozza, ilyet majd újszülötként is képes produkálni, nem kell megijedni.
2012. febr. 7. 14:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Pedig a légzőmozgásokat igenis gyakorolja!!! nekem is az okozott olyan lüktetés szerű dolgot onnan tudom hogy 4 d uh n voltunk amikor ugyanazt csinálta és éreztem, és mondtam a dokinak hogy nézze már meg vagy mondja már meg ilyenkor mit csinál?? Ő azt mondta vagy a légvételt gyakorolja (nyilván nem oxigén és levegő segítségével hiszen azt a köldökzsinóron át kapja márhogy az oxigént) vagy az ujját szopja.
2012. febr. 7. 14:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt a gyakorlást úgy hívják,hogy csuklás!:)
2012. febr. 7. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!