34 hkm vagyok létezik olyan hogy a hasamon látom ahogy veszi a levegőt a babám?
Figyelt kérdés
Olyan ütemben mozog a hasam bal oldalon mintha levegőt venne. Nem tudom hogy mi lehet ez amikor oda teszem a kezem kicsit megsimitom akkor abba haggya. Vmikor már szinte kellemetlen annyira kifesziti a hasamat és olyanokat rúg. Más is van igy???2012. febr. 7. 14:30
11/15 anonim válasza:
Nem. A csuklás tök más...de mindegy...
12/15 anonim válasza:
Értem mit akar mondani a kérdező. Én is 34hetes vagyok és pontosan ugyan ezeket érzem és ezen agyaltam én is egész este. Úgy mozog a hasam mint amikor valaki veszi a levegőt (nyilván nem veheti, de tök ugyan olyan mozgás!)Nekem is van, hogy remeg, párszor már frászt kaptam, de a doki megnyugtatott. A csuklás pedig megint más, azt tökre külön lehet választani az előbbiektől, mert teljesen más érzés! De azért érdekes, milyen furcsaságokra képesek odabent! :D
13/15 anonim válasza:
Igen a csuklás ilyen ütemes rángatózás.) ez a mozgás meg olyan hullámszerű inkább..
14/15 A kérdező kommentje:
igen:D reméltem hogy vki megérti amit mondani, kérdezni akarok:D
2012. febr. 7. 19:08
15/15 anonim válasza:
Valóban gyakorolja a levegővételt, levegőt értelemszerűen csak akkor tud venni ha megszületett, de ilyenkor már elég fejlett a tüdeje és gyakorolja a légzést ezért is nyel annyi magzatvizet és ezért csuklik többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!