Meddig nézi az orvos a hasi UH-t, mire lát valamit?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 12:29
11/21 A kérdező kommentje:
De hasin nézte és azt mondják az nem olyan jó vagy az csak a nagyon korai időszakra értik? A hasfalam is nagyon vékony...
2012. ápr. 6. 16:33
12/21 anonim válasza:
Igen, hasin is megtalálta volna. De nem értem, nem hiszel az uh-nak? Úgy érzed mégis terhes vagy? Tesztjeid pozitívak? Vagy mégis mi ez a kétkedés?
13/21 anonim válasza:
Úristen te lány, napok óta ezek a kérdések. Nekem sosem volt hüvelyi, csak hasi, azonnal, 5 mp alatt észrevettem rajta még ÉN is a terhességemet.... Picit higgadj le, vagy menj pszichológushoz.
35hetes kismama
14/21 A kérdező kommentje:
Utolsó: hány hetesen voltál először?
2012. ápr. 7. 12:30
15/21 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: alhasi fájásaim vannak és a menstruációm most gyengébben jött meg, persze lehet az állandó idegesség miatt, de lehet nem...
2012. ápr. 7. 12:36
17/21 A kérdező kommentje:
Negatív mind. :/
2012. ápr. 7. 13:04
18/21 A kérdező kommentje:
Lehet az alhasi fájdalom összefügg a gyakori pisiléssel is. Nem tudom... De remélem kétszer tényleg nem tévedhet egy orvos és egyszer sem látja meg, amit megkéne...
2012. ápr. 7. 13:20
19/21 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy nagyon vékony vagyok (48kg és 168 cm) és akkor még jobban lehet látni.
Először ráadásul magánrendelésen voltam és akkor mindenhogy megvizsgált.
2012. ápr. 7. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!