Mikor érdemes orvoshoz menni? Tegnap pozitív lett a tesztem!
Kekünk is 8 hónap után jött össze ebben a hónapban.
Én majd csak jövő héten megyek dokihoz, akkor leszek 6tehes 2 napos.
Előbb felesleges, mert csak idegeskedés a vége, hogy lesz-e szívhang vagy sem, még így sem 100%, hogy találnak valamit 6 hetesen.
Képet ha adnak is általában fizetni kell érte, de én pl. azt tervezem, hogy a mobilommal lefotózom a monitort ha megengedik.
Az legalább ingyen van és nagy felbontásban otthon sokkal jobban lehet majd látni, mint egy picike fotón.
Nekem 6 hetesen nem látta 2 doki, kiröhögtek miután jól összenyomkodtak, úgy hogy kicsit bekékült a hasam. Rá két napra a sürgősségin látta egy harmadik doki. Sajnos csak a 22 hétig húztuk ki vele. Most ujra babát várok és csak azért mentem el egy másik magándokihoz, mert barnáztam a 6 héten.
SZERINTEM ELÉG A 8 HÉTEN MENNED, MERT AKKOR MÁR TUTI LÁTJÁK, ÉS ONNANTÓL KEZDŐDNEK MAJD CSAK A VIZSGÁLATOK IGAZÁN. SOK SIKERT ÉS EGÉSZSÉGES BABÁT KÍVÁNUNK NEKTEK!
(26 hetes kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!