AFP vérvétel előtt szabad enni-inni? Reggel 7-re megyek, de mindig farkas éhesen ébredek.
Szóval, leendő 3 gyerekes vagyok.
Múlt héten voltam AFP-n.
Nem is szabadott 8-ra odamennem, mert előre veszik a cukorterheléses kismamákat. A dokim azt mondta 9-től menjek, akár 11-ig, nyugodtan egyek igyak, sőt ajánlja is, nehogy rosszul legyek.
Szóval a cukorterhelésre kell éhgyomorra menni, és nem AFP-re.
Sziasztok!
Második babámmal vagyok terhes, és az elsőnél csak a terheléses cukorra mentem éhgyomorra, a több ielőtt ettem- ittam, mivel itt csak a 2-es rutinnál veszik előre a kismamákat, a többinél ki kell várni a sorodat szépen. Aztán most a másodikkal voltam a 31 hetes vérvételen, és ott mondta a csajszi aki vette a vért, hogy legközelebb a 36. héten kell jönni, és akkor már lehet majd enni előtte... én meg mondtam, hogy eddig csak a terhelésesre jöttem éhgymorra. Na jól letolt, hogy a többire is így kellett volna meg stb. Azt mondta, hogy majd magyarázkodjak a kiértékelő orvosomnak, ha rossz lesz valami eredményem, és majd biztos újra küld. Minden eredmény jó lett, és a doki sem kérdezett semmit...
Szóval ez olyan érdekes, hogy még intézeten belül is mást mondanak... Szerintem egyél, mert ha elájulsz, azzal többet ártasz!
Kellemes babavárást!
Második babámmal vagyok várandós, most voltam nemrég az AFP-n én is. Nálunk egyik vérvétel előtt sem szabad enni-inni. Vzet pár korty de ennyi. Nálunk külön felhívták a figyelmet,hogy éhgyomorra kell menni MINDIG!!!
Szerintem az a legbiztosabb ha megkérdezed a labort,mert látom, nagy eltérések vannak egyes helyek között.
2. válaszoló vagyok
Most jöttem a védőnőtől és direkt rákérdeztem, azt mondta nem szabad enni és inni sem, csak pár kortyot!
Én is a másodikat várom, és emlékszem, hogy az elsővel és most is MINDIG éhgyomorral kellett mennem!!!
Kedves Kérdező!
Hova valósi vagy? A szerint lehet könnyebben tudunk segíteni. :)
Én szolnoki vagyok,ott nem kell éhgyomorra menni.Az orvos és a védőnő is ezt mondta nekem.
19hkm
16. vagyok
Én Törökszentmiklósra járok vérvételre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!