Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AFP vérvétel előtt szabad...

AFP vérvétel előtt szabad enni-inni? Reggel 7-re megyek, de mindig farkas éhesen ébredek.

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 11:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Múlt héten voltam és szabad enni, inni is! Sőt, inni kifejezetten ajánlott, hogy jobban látszódjon a véna, és könnyebben tudják levenni a vért.
2012. márc. 30. 12:46
 12/22 anonim ***** válasza:

Szóval, leendő 3 gyerekes vagyok.

Múlt héten voltam AFP-n.

Nem is szabadott 8-ra odamennem, mert előre veszik a cukorterheléses kismamákat. A dokim azt mondta 9-től menjek, akár 11-ig, nyugodtan egyek igyak, sőt ajánlja is, nehogy rosszul legyek.

Szóval a cukorterhelésre kell éhgyomorra menni, és nem AFP-re.

2012. márc. 30. 13:07
 13/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Második babámmal vagyok terhes, és az elsőnél csak a terheléses cukorra mentem éhgyomorra, a több ielőtt ettem- ittam, mivel itt csak a 2-es rutinnál veszik előre a kismamákat, a többinél ki kell várni a sorodat szépen. Aztán most a másodikkal voltam a 31 hetes vérvételen, és ott mondta a csajszi aki vette a vért, hogy legközelebb a 36. héten kell jönni, és akkor már lehet majd enni előtte... én meg mondtam, hogy eddig csak a terhelésesre jöttem éhgymorra. Na jól letolt, hogy a többire is így kellett volna meg stb. Azt mondta, hogy majd magyarázkodjak a kiértékelő orvosomnak, ha rossz lesz valami eredményem, és majd biztos újra küld. Minden eredmény jó lett, és a doki sem kérdezett semmit...

Szóval ez olyan érdekes, hogy még intézeten belül is mást mondanak... Szerintem egyél, mert ha elájulsz, azzal többet ártasz!

Kellemes babavárást!

2012. márc. 30. 13:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Szabad enni is és inni is. Nekem külön hangsúlyozta a védőnő és a doki is!
2012. márc. 30. 13:40
 15/22 anonim ***** válasza:

Második babámmal vagyok várandós, most voltam nemrég az AFP-n én is. Nálunk egyik vérvétel előtt sem szabad enni-inni. Vzet pár korty de ennyi. Nálunk külön felhívták a figyelmet,hogy éhgyomorra kell menni MINDIG!!!

Szerintem az a legbiztosabb ha megkérdezed a labort,mert látom, nagy eltérések vannak egyes helyek között.

2012. márc. 30. 13:51
 16/22 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok

Most jöttem a védőnőtől és direkt rákérdeztem, azt mondta nem szabad enni és inni sem, csak pár kortyot!

Én is a másodikat várom, és emlékszem, hogy az elsővel és most is MINDIG éhgyomorral kellett mennem!!!

2012. márc. 30. 13:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Na, ez is jó kis vitás kérdés. Egyébként vizet inni minden vérvétel előtt lehet.
2012. márc. 30. 14:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hova valósi vagy? A szerint lehet könnyebben tudunk segíteni. :)

Én szolnoki vagyok,ott nem kell éhgyomorra menni.Az orvos és a védőnő is ezt mondta nekem.

19hkm

2012. márc. 30. 14:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Én Győri vagyok, ott sem kell!!
2012. márc. 30. 14:45
 20/22 anonim ***** válasza:

16. vagyok

Én Törökszentmiklósra járok vérvételre!

2012. márc. 30. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!