Hogyan értessem meg a párommal hogy már nem bírom a munkát? Akik végig dolgozták a várandósságukat azok miért tették?
Figyelt kérdés
Sajnos az enyém csak olyan példákat lát, akik végigdolgozzák a terhességet. És ezt tőlem is elvárná. Nem azt mondom hogy megszakadok, de azért nehéz egy kondícionálatlan pincében ülni egész nap. Se fény se semmi. Vállalkozók vagyunk és biztos ezért sem érti meg. Sajna elvárná hogy a cégtől menjek szűlni is. Tudom hogy kell neki a segítség, de azért az én erőm is véges. Főleg hogy már meleg is van. Na azóta aztán nagyon fáradékony is vagyok és még levegőt is nehezen kapok.2009. jún. 15. 12:01
11/13 anonim válasza:
Az elozo vagyok, visszaszivtam a hallgasd meg a velemenyet :) Mondd meg neki, hogy szuljon o gyereket, te meg eltartod oket. Nem irigyellek!
12/13 anonim válasza:
És nem lehetne valami kompromisszumot kötni? Például minden nap csak délig vagy, vagy hazaviszed a munkát, akkor is csinálod, de mégis kényelmesebb otthon. Persze, nem tudom mivel foglalkoztok. Előbb utóbb meg kell értenie, hogy megváltozik az életetek véglegesen, de ezt már az előttem szólók kifejtették.
13/13 anonim válasza:
Persze az ilyen viselkedés is akkor mutatkozik meg a férfi részéről, mikor már terhes a nő. Szólt volna korábban, hogy így fog bánni veled, tuti nem maradtál volna vele szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!