Van itt olyan, akinek a méhpempő segített a teherbeesésben? A normális ciklust nem borítja fel? Nem kavar be?
Én 2009-ben ezt szedtem, de nekem nem volt normális ciklusom és ez a bogyó beállította, így a második normális ciklusnál össze is jött a baba. Előtte 8 hónapig nem. Legalábbis én úgy hiszem, hogy ettől állt be. De akkor még fele ennyibe került.
Én méhésztől vettem valódi pempős mézet, 40 napos kúrát csináltam végig.
Nekem nem kavarta be a ciklusom, viszont nem is segített a babában.
Ő akkor jött össze, mikor elkezdtem szedni a barátcserjét.
Nekünk 7-8 hónap sikertelen próbálkozás után jött össze. Egészségesek vagyunk, vitaminokat szedtünk, de csak egy vetélés jött össze. Pont befejeztük a méhpempő kúrát és teherbe estem (nem tudom, hogy ez segitett-e, de érdekes egybeesés).
Viszont a másik érdekes meglátásom, hogy tél közepén járunk és sem én sem a párom nem volt még kicsit sem beteg. Pedig azért telente egyszer meg szoktunk fázni, de most semmi. Pedig 2 hete a durván megfázott szüleimmel voltam összezárva napokig, és tőlük sem kaptam el. Ebben viszont tutira a méhpempőnek van hatása.
Köszönöm a válaszodat!
Közben hál' Istennek nálunk is összejött a baba - pempő nélkül. De immunerősítére akkor fogok majd venni.
Köszönöm, Nektek is gratula!
Már van egy kislányunk, most pedig kisfiú lesz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!