Mégis terhes vagyok?
3 napot késik a havim. Egy hete volt egy barna folt, azt hittem megjön. Elkezdtem "görcsölni", ami igazából nem is volt görcs, tompa fájások, a mellem duzzadt, mint amikor megjön, és a hasam is felduzzadt. Tegnap csináltam egy tesztet, negatív lett. (Tudom, ez gyakori.)Mára elmúlt minden fájdalom, csak kb. 5 percenként járok pisilni. Tesztet nem merek már csinálni. Mértem a hőmérsékletem és 37.2. Menstruációra utaló jelek teljesen megszűntek.
Mikor csináljam a következő tesztet? Mennyi esély van a terhességre?
Sos! Ma reggeltől barna folyásom van, ami egyre világosabb és pirosabb. Lehet, hogy 4 teszt hamisan adott pozitív eredményt? Fél órája csináltam egy 5-diket, ami negatív lett.
Mi lehet ez?
Az orvossal az a gond, hogy én külföldön élek! Rögtön mentünk kórházba, ahonnan el lettünk szinte zavarva, mondván, hogy csak késett a mensim! Két napja csak bőgök! Semmit nem néztek meg, meg sem vizsgáltak. Mondtam, hogy 4 tesztem lett pozitív és azt mondták, hogy csalt mind a 4, ne aggódjak. Ennyit az orvosokról! Borzalmas ez a világ!
Több mint valószínű, hogy haza kell mennem, hogy emberszámba vegyenek! :(
Nekem is volt több tesztem halvány pozitív, és velem se foglalkoztak, azt mondták, nem vagyok terhes és kész.
Hazudtak a tesztek és ez gyakran előfordul azt mondták...
Én Magyarországon élek, szóval itt sincs másként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!