Pályakezdő kismamaként igénybe tudok majd venni valamilyen támogatást?
Figyelt kérdés
Sajnos az élet úgy hozta, hogy eddigi életem során "feketén" tudtam csak dolgozni, diplomásként itthon vagyok lassan egy éve, munkát keresek. Múlt héten derült ki, hogy babát várok, és próbálok tájékozódni, milyen támogatást tudnék majd esetleg igényelni. NAV-ot hivogattam, persze senki nem veszi fel a telefont. :( Tudnátok segíteni? Köszönöm szépen!2012. márc. 26. 12:26
1/4 anonim válasza:
Mivel nem dolgoztál hivatalosan, így csak a gyes fog járni és a családi pótlék. Illetve szülés után az egyszeri anyasági támogatás, ha van 4 pecsét szakorvostól a kiskönyvedben.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez máris megnyugtató! Köszönöm szépen a válaszodat!
2012. márc. 26. 17:10
3/4 anonim válasza:
Nincs mit! Pénzben kifejezve pedig így alakulnak:
A GYES összege egy gyermek esetén havi 28500.- Ft.A családi pótlék 12 200 Ft, ha egyedülálló vagy akkor 13 700. az anyasági támogatás pedig 64 125 Ft.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. márc. 26. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!