20 hetes kismamaként 3 hete nasivin sanft használata?
Ugyanígy voltam én is, hetekig használtam, sőt egyes rosszabb napokon a felnőtt fajtára is váltottam, aztán amint tudtam, vissza a gyerekre.
Ajánlom Neked az Unguentum Nasale orrkenőcsöt, az terhesen is használható. Én úgy szoktam, hogy ülő helyzetben kifújom az orrom, addig várakozom, míg kapok levegőt, akkor bekenem a kenőccsel, és úgy fekszem le. Orrcsepp csak akkor jön, ha vízszintesben is kilátástalanul visszadugul.
Jobbulást!
Ha ez megnyugtat, az előző gyerekemmel is használtam, semmi baja nem lett! :O)
A Nasivin orrcsepp használata terhesség és szoptatás alatt nem javasolt. Az előírt adagban sem. Ennek oka, hogy nem történt elég vizsgálat ahhoz, hogy biztonsággal kizárhassuk a magzatra kifejtett káros hatásokat.
Megnyugtatásul azonban elmondható, hogy kísérletesen káros hatás sem igazolódott, 207 terhesnőn végzett vizsgálattal, akik a terhesség első harmadában alkalmazták a gyógyszert, nem mutattak ki a magzatra káros hatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!